z tapicerą poleciałeś ładnie i o to chodzi
 z tapicerą poleciałeś ładnie i o to chodzi   powodzenia w dalszym dłubaniu, ale już jest dobrze!
 powodzenia w dalszym dłubaniu, ale już jest dobrze! 
Moderator: G0 Karcio

z tapicerą poleciałeś ładnie i o to chodzi
 z tapicerą poleciałeś ładnie i o to chodzi   powodzenia w dalszym dłubaniu, ale już jest dobrze!
 powodzenia w dalszym dłubaniu, ale już jest dobrze! 

Przy okazji zostały wygłuszone drzwi
 Przy okazji zostały wygłuszone drzwi 

Tym czym robi wiele osóbdrrudykn46 pisze:Czym obklejałeś te drzwi i boczki jeżeli wolno spytać?
 Czyli taśmą dekarską
 Czyli taśmą dekarską 

Właśnie nieWojtek pisze:mam nadzieję, że nie skręcasz razem dystansu i tapicerki drzwi??
 Głośnik jest przykręcony do dystansu i dopiero na to tapicerka założona
 Głośnik jest przykręcony do dystansu i dopiero na to tapicerka założona  I powiem że nawet to przyzwoicie gra
 I powiem że nawet to przyzwoicie gra 
 tylko na fotkach masz te plastikowe pierścienie do których jest fabrycznie przykręcony głośnik, a u mnie nie dało by się tak zamontować dystansów i tapicerka jest pocięta mocno
 tylko na fotkach masz te plastikowe pierścienie do których jest fabrycznie przykręcony głośnik, a u mnie nie dało by się tak zamontować dystansów i tapicerka jest pocięta mocno 

Ranty zostały tylko obcięte
 Ranty zostały tylko obcięte 

Auto zostało cały wymyte pod spodem jutro konserwujemy
 Auto zostało cały wymyte pod spodem jutro konserwujemy 

?? Fajny goferek
  ?? Fajny goferek  

Tylko zrób to na tip topmaciekkarkocha pisze:Dziś korzystając z ładnej pogody zabrałem się za konserwacjęAuto zostało cały wymyte pod spodem jutro konserwujemy

US na AIR RIDE będzie kosamaciekkarkocha pisze:Tak AIRa będę składał sam

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości