A już się mi nie pdooba.... Czemu nie rozebrałeś lamp do końca? bo wiedzę ze zasłoniłeś Soczewkę ... i kierunki a jak oderwiesz taśmę to ślad zostanie.ShauN pisze: a dokładnie aby lipki nie było

Moderator: G0 Karcio

A już się mi nie pdooba.... Czemu nie rozebrałeś lamp do końca? bo wiedzę ze zasłoniłeś Soczewkę ... i kierunki a jak oderwiesz taśmę to ślad zostanie.ShauN pisze: a dokładnie aby lipki nie było

a tak to autko ciekawe szczególnie wnetrze
 a tak to autko ciekawe szczególnie wnetrze  chciałbym kiedyś to na żywo zobaczyc
 chciałbym kiedyś to na żywo zobaczyc aż tak daleko nie masz jakieś 75km
 aż tak daleko nie masz jakieś 75kmWszystko zależy jak oklejone..kris-krzysztof pisze:zemu nie rozebrałeś lamp do końca? bo wiedzę ze zasłoniłeś Soczewkę ... i kierunki a jak oderwiesz taśmę to ślad zostanie.

Ty, Ty, Ty..Antonioo pisze:mi sie nie widzą całe w czerni,

Najgorzej z tym rancikiem wokół odblasku od drogowych ale jakoś daję radę. Wiadomo, jak z fabryki nigdy nie będzie
 Najgorzej z tym rancikiem wokół odblasku od drogowych ale jakoś daję radę. Wiadomo, jak z fabryki nigdy nie będzie  A lampki będą czarne
 A lampki będą czarne  Kieruje się dewizą: Black bandit with colorful interior ^^ POZDR
 Kieruje się dewizą: Black bandit with colorful interior ^^ POZDR

czekamy na kolieso co wymyślisz
  czekamy na kolieso co wymyślisz 

bo bedą blokowały wahacze ;p
 bo bedą blokowały wahacze ;p
 Życzę sobie powodzenia przy prawdopodobnie 17 calach
 Życzę sobie powodzenia przy prawdopodobnie 17 calach 

Chyba nie, ale z felgami zaczekam do samego końca, chociaż to utrzymam w tajemnicy. Chyba że ktoś mnie wydaPOOREK pisze:mam mt1/carline cm6 ?

Warto obejrzeć na żywo.
 Warto obejrzeć na żywo. Niedługo także powinny się pojawić fotki Xenonu, a później montaż jego wraz ze znaczkiem GTI ^^
 Niedługo także powinny się pojawić fotki Xenonu, a później montaż jego wraz ze znaczkiem GTI ^^Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości