szarpanie podczs przyspieszania 2.0 TDI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
byłem dzisiaj u magika podpiął pod kompa i wszystko ok.
Od razu przeszedł do rzeczy zamienił przewody od pompki paliwa i nie było już szarpania.
A więc pompka do wymiany i powinno być ok. Pytanko czy pompkę można wyczyścić czy rzeczywiście do wymiany?
Od razu przeszedł do rzeczy zamienił przewody od pompki paliwa i nie było już szarpania.
A więc pompka do wymiany i powinno być ok. Pytanko czy pompkę można wyczyścić czy rzeczywiście do wymiany?
Re: szarpanie podczs przyspieszania 2.0 TDI
Jak spada ich wydajnośc mozna wyczyscic ultradzwiekami ( ma sens jak nie maja więcej niz 100 tyś km ) , jak sa zuzyte zostaje wymianasiwucha79 pisze:byłem dzisiaj u magika podpiął pod kompa i wszystko ok.
rozmawiałem z mechanikiem odnośnie szarpania i powiedział że pompa raczej odpada i że stawia bardziej na regulator ciśnienia paliwa bądź odma. co o tym myślicie?
jakie są objawy odwrotnie podłączonych przewodów paliwowych w zbiorniku?
Pytam się ponieważ przestał mi szarpać opisując wyżej.
Pytam się ponieważ przestał mi szarpać opisując wyżej.
witam
Mam problem podczas skręcania kierownicą na max (w prawo lub lewo) podczas jazdy trzeszczy.
Mam problem podczas skręcania kierownicą na max (w prawo lub lewo) podczas jazdy trzeszczy.
- damian-ppp
- Gadatliwa bestia
Re: szarpanie podczs przyspieszania 2.0 TDI
Przecież to nie ma żadnego związku z tematem!!!siwucha79 pisze:witam

Mam VAG-a i VAG TACHO, w razie potrzeby pisać na PW :-)