maly proglem z radiem<za malo prądu>??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
maly proglem z radiem<za malo prądu>??
witam kupilem sobie blaupunkta san diego i tak podlaczylem go i ladnie wszytsko ok ale inny ma wtyk do anteny wiec niepodlanczalem anteny,i jak podglasniam to sie wylancza ma zaduzo poboru pradu neiwiem co jest ?? ktos mi powiedzilal aby wymienic kable zeby bylo bezposrednio od akumulatora do radia ,inne zdanie est takie aby dodatkowo zmasowac je ??
[ Dodano: Pon Maj 29, 2006 20:24 ]
niwiem juz co robic jest tak jakby trzeba bylo wiecej pradu
[ Dodano: Pon Maj 29, 2006 21:23 ]
????
[ Dodano: Pon Maj 29, 2006 20:24 ]
niwiem juz co robic jest tak jakby trzeba bylo wiecej pradu
[ Dodano: Pon Maj 29, 2006 21:23 ]
????
jeśli już wymieniać przewody zasilające to na max 1.5 - 2 kwadrat, wystarczy od aku. pociągnąć tylko +, a - możesz wziąść z najblższej ci dostępnej części metalowej co ma styczność z karoserią
Ostatnio zmieniony wt maja 30, 2006 21:14 przez misiek, łącznie zmieniany 1 raz.
...
ta skrzynka "cośtam..." jak to sam nazwałeś to jest właśnie filtr przeciwzakłuceniowy i do niego podłącz nowy przewódzmc-mafe pisze:u mnie plus dochodzi i minus do jakiejs skrzyneczki przeciw ..costam i mam nowy kabel dopuscic bezposrednio do akumulatora czyli skrzynke omijając
i okazało sie że taniej bedzie puścić tylko + bo filtr już ma, a kupić musi np: 3 m przewodu a nie 6 mŁuki pisze:skoro sie ciągnie kabel plusowy, to i minus jest już łatwiej pociągnąć...i taniej...
...