a tak lakier wygląda w świetle dziennym

Moderator: G0 Karcio

na pewno wpadnę jakoś w maju o ile przemo nie zabije mnie cenątruckman, TDI'ka masz to zapraszamy

Przecież ten Golfa za pół roku zmieni kolor na ,,jasny podkład,, po tylu polerkach hehe
 Przecież ten Golfa za pół roku zmieni kolor na ,,jasny podkład,, po tylu polerkach hehe  Ale fakt Efekt ładny
 Ale fakt Efekt ładny  

Bez obaw, miejscami jest jeszcze z czego zbierać.Wegiel pisze:szczep,Przecież ten Golfa za pół roku zmieni kolor na ,,jasny podkład,, po tylu polerkach hehe
Ale fakt Efekt ładny

ale polerka nawet wyszla musze to w realu zobaczyc bo foty nie oddaja calego efektu
 ale polerka nawet wyszla musze to w realu zobaczyc bo foty nie oddaja calego efektu  
 naprawde ładna sztuka Gulfa
 naprawde ładna sztuka Gulfa koło się chowa w nadkolu
 koło się chowa w nadkolu   przestanie mrozić i wpada koło
 przestanie mrozić i wpada koło
Widziałem na spocie, wtedy już była dobra glebaszczep pisze:wywaliłem dziś nakrętki od tylnej regulacji, Golf siadł dodatkowe 20mmkoło się chowa w nadkolu

Stwierdzam że jesteś rzeźnik heheszczep pisze:wywaliłem dziś nakrętki od tylnej regulacji, Golf siadł dodatkowe 20mmkoło się chowa w nadkolu

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości