koniec zimy? schodzimy na dol? :D
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
jak uwazacie beda jeszcze duze sniegi?
bo dawno glosu miski obijajacej o asfalt nie slyszalem
bo dawno glosu miski obijajacej o asfalt nie slyszalem
- andrzejr2006
- Ma gadane
jeszcze do marca bym się wstrzymał, bo kto wie co jeszcze będzie
szkoda zderzaka i osłony chyba że śmigasz bez
szkoda zderzaka i osłony chyba że śmigasz bez
ja już w środę skręciłem gwint na sam dół pogodynka mówi że nie powinno padać
no no ale asfalt jeszcze będzie od mrozu pękać ja bym poczekał, szkoda by wpaść do jakiejś dziury
ppatryk, w Szczecinie jakoś mało dziur tej zimy, może dlatego że szybciej spadł śnieg, rok temu była masakra i kraterów że ło ho ho
ja tez juz z tydzien temu skreciłem tak na oko, wejda letnie papcie to sie doreguluje
na Śląsku niektóre drogi się posypały, ale to te same co roku, naprawią i za rok to samo będzie
- KrL
- Grupa Tomaszowska
- Kontakt:
Centrum polski to jest istny armagedon
Tomaszów Mazowiecki masakra, Łódź masakra - powiedziałem sobie, że się poświecę i minimum do kwietnia nie założę gwintu i alusów, po prostu liczę na to że połatają trochę te kratery
Jak by wszystkie drogi były takie jak połączenie (tomaszów - ujazd - rokiciny - kurowice) to można by cały rok na glebie jeździć i nie patrzeć na drogę tylko relaksować się jazdą
Tomaszów Mazowiecki masakra, Łódź masakra - powiedziałem sobie, że się poświecę i minimum do kwietnia nie założę gwintu i alusów, po prostu liczę na to że połatają trochę te kratery
Jak by wszystkie drogi były takie jak połączenie (tomaszów - ujazd - rokiciny - kurowice) to można by cały rok na glebie jeździć i nie patrzeć na drogę tylko relaksować się jazdą
Co wy gadac statystycznie w polsce jest mniej dziur, bo te trzy mniejsze zamienily sie w jedna wieksza:)
W Gdyni tez kupa na maxa.
Tu krolowa trojmiejskich dziur Sopot.
W Gdyni tez kupa na maxa.
Tu krolowa trojmiejskich dziur Sopot.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
Ja bym poczekał na letni setup jeszcze co najmniej 2 tygodnie, choć w moich stronach to co mieli połatać połatali jak śniegu nie było i w zasadzie blokuje mnie jedynie temp. i to co teraz spadło. Oby po obecnym opadzie nie wyszło na jezdniach za wiele nowości.
haha u mnie śnieg spadł i to co załatali to znów wywaliło i są dziury a jak załatają to zrobią taki uskok jak by sie pod kraweżnik podjeżdzało
w Szczecinie też lekko rano padało, ale drogi czarne już się bałem że będę musiał w górę kręcić, a helpery powyciągałem
ja przez tydzien pare razy przydzwinilem o nasza piekna "nawierzchnie" i gwint poszedl spowrotem do gory ale tylko o 2 cm
do kwietnia sie wstrzymuje z kolami i gleba
do kwietnia sie wstrzymuje z kolami i gleba
[img]http://images47.fotosik.pl/671/0a8b08cabcb7436b.jpg[/img]
gg 1022231 tel 792286224
gg 1022231 tel 792286224