grg474 pisze:
sargon pisze:lusterka (skladanie elektryczne)
jesteś pewny że masz składane elktrycznie czy tylko pewny że regulator lusterek ma opcje obsługi?
auto bylo kupione od niemca ktory byl wlascicielem od nowosci, przy regulacji lusterek jest ikonka ktora wg instrukcji obrazuje automatyczne skladanie lusterek
czy jest taka mozliwosc ze dali w fabryce tylko przelacznik skladanych luster a lustra z taka mozliwoscia juz nie? wydaje mi sie ze nie, a jesli byly takie przypadki to jest to w mojej skromnej ocenie bardzo dziwne
grg474 pisze:sargon pisze:ogrzewanie lusterek
nie grzeją czy błąd na vag?
niestety nie grzeja - czy to raczej tylko przepalone grzanie lustra czy moze jakis inny powod?
grg474 pisze:sargon pisze:wg elektryka cieszacego sie opinia obeznanego w golfach 4 modol komfortu szwankuje
zmień elektryka bo to on oszukuje
to opinia znajomych, ja w moim mk3 jak do tej pory z elektryka sobie sam radzilem wiec nie mnie tego czlowieka oceniac
przypominam ze bohaterem tematu jest mk4 jezdzace po niemczech dlatego tez moje czysto teoretyczne zapytania sprawdza sie prawdopodobnie dopiero na wiosne jak dostane tego golfa w swoje rece

o ile do tego czasu szwagier nie pojedzie do serwisu gdzie za te usterki skasuja go milion ojro