czy to może byż spowodowane zamarznięciem??? czy może już cały mechanizm się zepsul??

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
A szyby elektryyczne masz? Działają? Stawiam, że szyby nie chodzą, bo padł bezpiecznik modułu domykania szyb. Jest on nad przekażnikami (poziomo). Fabryka zaleca 20A ale wrzuć tam 30A.daniellw pisze:to ja sie przylacze i zadam pytanie do wiedzacych: otwieram autko kluczykiem, niby centralny pneumatyczny podnosi wszystkie dzwignie ale zaraz po puszczeniu kluczyka zamyka spowrotem, radze sobie tak ze ide na strone pasazera i tam otwieram drzwi, co moze byc grane?
Może pomoże przeczyszczenie pompki CZ.daniellw pisze:nie mam elektrycznych szyb, to musi byc cos innego, moze chodzi o styki?, a moze cos z ukladem sterujacym sie dzieje? co o tym myslicie? dodam ze zamkiem u drzwi pasazera otwieram pneumatycznie wszystkie zamki, ale z kolei zamknac sie juz wszystkich nie udaje, zreszta tu nie ma reguly, raz mi dziala a raz nie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 110 gości