GTI TDI .by SEBASTIAN213nowe fotki na 2012 na 48str.
Moderator: G0 Karcio
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
...GTI TDI...ZŁOTO...ZAPRASZAM....
iigalisarr, weś sie kłuć zpatafiaianami.tci jszcze do...je....ch......radarów isę zachciało....
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
kacpersky, dzięki dzięki...troszeczke pociągneli j.....
karol_VW, poćztówka faina.to przwda wyszedł znakomicie na zdjęciu.zaden fotograf nie zrobił by lepiejjjjj
pozdro koledzy...
karol_VW, poćztówka faina.to przwda wyszedł znakomicie na zdjęciu.zaden fotograf nie zrobił by lepiejjjjj
pozdro koledzy...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no za taka cene fotki to musi byc najwyzsza jakoscsebastian213 pisze:zaden fotograf nie zrobił by lepiejjjjj
Kiedy montujesz glosnik ?
-
- ->|<-
Re: ...GTI TDI...ZŁOTO...ZAPRASZAM....
Jeśli udowodnisz im, że była temp. niższa od "homologowanej" to nie mają prawa uwzględnić mandatu. Jak będą sapać to kierujesz do sądu i nawet 'mecenas' dopiero po studiach wygra sprawę. Twoja sprawasebastian213 pisze:iigalisarr, weś sie kłuć zpatafiaianami.tci jszcze do...je....ch......radarów isę zachciało....
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
iigalisarr, jak by przekroczył o 50 km/h, dodatkowo wyprzedzał na ciągłej i przejściu dla pieszych, kumulacja wyniosła by 24 pkt to można się kłócić i sądzić, a w tym przypadku chyba gra nie warta ciągania się po sądach
sebastian213, opraw foto w ramkę i na biurko chłopakom też poprzychodziło jak z manii wracaliśmy bo CB nie słuchali
sebastian213, opraw foto w ramkę i na biurko chłopakom też poprzychodziło jak z manii wracaliśmy bo CB nie słuchali
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
szczep, no co tyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..nie jestem sammmmmm
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
Re: ...GTI TDI...ZŁOTO...ZAPRASZAM....
kacpersky pisze:no za taka cene fotki to musi byc najwyzsza jakoscsebastian213 pisze:zaden fotograf nie zrobił by lepiejjjjj
Kiedy montujesz glosnik ?
może w weekend...zobaczymy czy aku i alternator da rade...
sebastian213, ładnie ten środek wygląda ale tak ze zdjęć trudno wywnioskować jaki dało efekt, muszę Ci wierzyć na słowo że pousuwało pęknięcia itp
a co zdjęć, oprawić w antyramę ładnie się wpakowałeś do zabudowanego, 119 km/h
a co zdjęć, oprawić w antyramę ładnie się wpakowałeś do zabudowanego, 119 km/h
a mnie sie zdaje że cb to nie tylko w takim celu sie kupuje.....szczep pisze:jak z manii wracaliśmy bo CB nie słuchali
jakoś nie używam a mandatów brak...
a kolega sebastian213, ma lekko ciężką nogę..
jedno ze zdjęć prezentowanych dostał jak jechał do mnie na małe odwiedziny%%%
Turbo Klekot TDI/AMF+ 104hp/238nm - Polo 6n2 / sprzedane :(
Turbo Klekot HDI/RHS+ 138hp/320nm - Peugeot 307sw / rodzino-wóz.
Turbo Klekot HDI/RHS+ 138hp/320nm - Peugeot 307sw / rodzino-wóz.
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
lecky, prawda z tym%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
dzisiaj przyszła żółta biza....do tapicerki....zdiątka później...może wyglądać ciekawi...
dzisiaj przyszła żółta biza....do tapicerki....zdiątka później...może wyglądać ciekawi...
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
kolorek bizy jest żółty...w weekend demontaż tapicery i zobaczymy jak to będzie wyglądało...
dzisiaj dostałem mały prezencik od żony.do kolekcji...
dzisiaj dostałem mały prezencik od żony.do kolekcji...
...GTI TDI...ZŁOTO.RECARO.18C.HERTZ...ZAPRASZAM....
Jakbyś potrzebował pomocy z bizą, daj znać Mam już lekką wprawę, montowałem sobie jeszcze w Fabce
Najłatwiej chyba na kropelkę. Inne długo wiążące kleje nie są najlepszym wyborem. Biza odłazi i nie chce się przykleić, potrzebny jest mocny nacisk na dłuższy czas, a ze względu na nieregularne kształty boczków jest to ciężkie w osiągnięciu.
Zwróć uwagę na zakończenia, najlepiej brzegi zawiń do wewnątrz tapicerki, najestetyczniej wtedy wygląda. No i najważniejsze, przycinać ten płaski pasek na załamaniach, żeby się ładnie ta biza układała
Najłatwiej chyba na kropelkę. Inne długo wiążące kleje nie są najlepszym wyborem. Biza odłazi i nie chce się przykleić, potrzebny jest mocny nacisk na dłuższy czas, a ze względu na nieregularne kształty boczków jest to ciężkie w osiągnięciu.
Zwróć uwagę na zakończenia, najlepiej brzegi zawiń do wewnątrz tapicerki, najestetyczniej wtedy wygląda. No i najważniejsze, przycinać ten płaski pasek na załamaniach, żeby się ładnie ta biza układała
1. Skoda Superb AWX
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
rondell, dzięki dzięki dzięki za rady...jak by co to się odezwę...
a tak w ogóle to nie miałeś na stronce jak to wygląda(nie pochwaliłeś się.nie ładni nie ładni)zrób stronę o swoim MK5
a tak w ogóle to nie miałeś na stronce jak to wygląda(nie pochwaliłeś się.nie ładni nie ładni)zrób stronę o swoim MK5
Robiłem fotorelacje, ale później się z tymi klejami tylko je*ałem, szlag mnie trafiał i fotorelacja jakoś mi tak z głowy wypadła. Nieocenionym narzędziem na pewno będzie nóż do tapet
O MK5 na razie nie ma co pisać. Trzeba się odkuć trochę Na wiosnę może coś stworzę, jakaś felga się pojawi? Choć przyznam, że w tym temacie mam już coś ciekawego na oku Audio może włożę? Póki co głośniczki z radyjkiem i piecykiem leżą grzecznie za łóżkiem i czekają na lepsze czasy
O MK5 na razie nie ma co pisać. Trzeba się odkuć trochę Na wiosnę może coś stworzę, jakaś felga się pojawi? Choć przyznam, że w tym temacie mam już coś ciekawego na oku Audio może włożę? Póki co głośniczki z radyjkiem i piecykiem leżą grzecznie za łóżkiem i czekają na lepsze czasy
1. Skoda Superb AWX