mechaniczne na elektryczne
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
kupilem elektryczne lusterka..w mk3 mam mech. przy montażu nowych (el) gdzie najlepiej podpiac zasilanie...?
co sadzicie o przerobieniu manualnych na lektryczne?
to samo tyczy sie szyb ? duzo przerobek? i czy sie oplaca?
z gory dzieki
co sadzicie o przerobieniu manualnych na lektryczne?
to samo tyczy sie szyb ? duzo przerobek? i czy sie oplaca?
z gory dzieki
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=144413" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... &start=112" onclick="window.open(this.href);return false;
Masz 2 tematy które powinny Ci pomóc
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... &start=112" onclick="window.open(this.href);return false;
Masz 2 tematy które powinny Ci pomóc
Co do szyb to nie jestem do końca przekonany że elektryczne sa lepsze . Latem owszem . Ale zimą jak przymarzna to sa z nimi same problemy .Naciskasz guzik i szyby nie zjeżdżają bo sa przymarzniete , jak się zrobi cieplej w aucie to po takim przyciśnięciu ni z tego ni z owego otwierają się . Potem problem z podniesieniem ich bo zgubiły nastawy .
Co do szyb to w Gofrach jestem raczej za korbotronikiem
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Re: mechaniczne na elektryczne
E tam kolego nie jest az tak zle:))...wystarczy nacisac dwa razy guzior:)...tzn naciskasz raz przymarznieta naciskasz drugi raz i juz sie z nienacka nie otworzy;P.kuba_p pisze:Co do szyb to nie jestem do końca przekonany że elektryczne sa lepsze . Latem owszem . Ale zimą jak przymarzna to sa z nimi same problemy .Naciskasz guzik i szyby nie zjeżdżają bo sa przymarzniete , jak się zrobi cieplej w aucie to po takim przyciśnięciu ni z tego ni z owego otwierają się . Potem problem z podniesieniem ich bo zgubiły nastawy .
jak kupisz z oryginalną instalacją to tylko wpinasz się w skrzynkę i działa
na forum na pewno znajdziesz kilka tematów odnośnie podłączenia tak jak wojtas46 zauwazył
czy warto.. to zależy od Ciebie czy lubisz guziczki czy wolisz korbką machać
na forum na pewno znajdziesz kilka tematów odnośnie podłączenia tak jak wojtas46 zauwazył
czy warto.. to zależy od Ciebie czy lubisz guziczki czy wolisz korbką machać
wielkie dzieki... ale wole duziczki:D
a co do lusterek?
mam lusterka z kostka oryginalna vw plus przelacznik lewo/prawo i sterowanie ale nie mam kabli do podlaczenia zasilania i laczenie wszyskiego ze soba.. macie moze jakies schematy lusterek elektr. to zrobil bym sam;]
a co do lusterek?
mam lusterka z kostka oryginalna vw plus przelacznik lewo/prawo i sterowanie ale nie mam kabli do podlaczenia zasilania i laczenie wszyskiego ze soba.. macie moze jakies schematy lusterek elektr. to zrobil bym sam;]
Jak się zdecydujesz na elektryczne szyby to potrzebna Ci będzię wiązka wewnetrzna spod deski . Kup taką od razu z elektrycznymi lusterkami . Drogie to nie jest a odpada rękodzieło .
- ...radek...
- Użytkownik
no nie wiem. ja tez szukalem i za wiazke z pod deski wolali od 100-150zl. dorobilem ja sam.kuba_p pisze:Drogie to nie jest a odpada rękodzieło .
Re: mechaniczne na elektryczne
...radek... pisze:no nie wiem. ja tez szukalem i za wiazke z pod deski wolali od 100-150zl. dorobilem ja sam.kuba_p pisze:Drogie to nie jest a odpada rękodzieło .
mozesz przeslac jakies jpg.