BORA ASZ+ vx A3 ALH+
BORA ASZ+ vx A3 ALH+
Witam
Leciałem sobie przed chwilą obwodnicą. Jakoś nudno, prędkości w granicach 120-140. Wolny prawy pas to jadę, bo przecież nie jestem najszybszy na drodze (a szkoda ). Przelatuje mnie jakaś bora na ksenonie i z kolorowymi postojówkami. Patrzę a to kolegi Rafita borówka - ASZ zrobiony na 178/400 w budzie 4motion...no nie mogłem się powstrzymać.
But za nim, po chwili siedziałem mu na ogonie a ten mi zjeżdża. Na szczęście wyprzedziłem go i usiadł mi na ogonie. Było w sumie parę "w podłogę" 100-do ok 180/190 plus z 80 do 140 (ja robiłem 4kę do końca i piątka, on ma 6cio biegówkę).
Jeśli chodzi o wyniki to całkowity remis. Pełen but i ciągle w identycznej odległości szedł za mną...co, pozwalam sobie, odebrać jako moją przewagę, bo jechał w moim cieniu areodynamicznym...a do tego ma ksenon, cb i czarny kolor...więc moja wygrana
Pozdrawiam
P.S. Wszystko działo się na niemieckiej autostradzie na odcinku bez ograniczeń prędkości.
Leciałem sobie przed chwilą obwodnicą. Jakoś nudno, prędkości w granicach 120-140. Wolny prawy pas to jadę, bo przecież nie jestem najszybszy na drodze (a szkoda ). Przelatuje mnie jakaś bora na ksenonie i z kolorowymi postojówkami. Patrzę a to kolegi Rafita borówka - ASZ zrobiony na 178/400 w budzie 4motion...no nie mogłem się powstrzymać.
But za nim, po chwili siedziałem mu na ogonie a ten mi zjeżdża. Na szczęście wyprzedziłem go i usiadł mi na ogonie. Było w sumie parę "w podłogę" 100-do ok 180/190 plus z 80 do 140 (ja robiłem 4kę do końca i piątka, on ma 6cio biegówkę).
Jeśli chodzi o wyniki to całkowity remis. Pełen but i ciągle w identycznej odległości szedł za mną...co, pozwalam sobie, odebrać jako moją przewagę, bo jechał w moim cieniu areodynamicznym...a do tego ma ksenon, cb i czarny kolor...więc moja wygrana
Pozdrawiam
P.S. Wszystko działo się na niemieckiej autostradzie na odcinku bez ograniczeń prędkości.
BORA ASZ+ vx A3 ALH+
phanteon pisze:Leciałem sobie przed chwilą obwodnicą
to wkoncu gdzie Popraw zeby cie nie scigaliphanteon pisze:P.S. Wszystko działo się na niemieckiej autostradzie na odcinku bez ograniczeń prędkości.
BORA ASZ+ vx A3 ALH+
A tam, a tam ja też jechałem spokojnie, aż jakiś furiat z Audi zaczął mi migać światłami. Dopiero po wyprzedzeniu poznałem auto
Ale fakt faktem szły równo, co przy wadze bory (1495kg + ja 85kg) jest dobrym osiągnięciem Chociaż nie wiem czy cisnęłem na maksa, bo skupiałem się, aby nie wcisnąć się w dupę Audi przypadkiem przy hamowaniu
Trzeba poczekać na dzień, bo w nocy przy moich wycieraczkach i źle ustawionych światłach taka prędkość była tragiczna
(nic nie widziałem, poza światłami AUDI)
Ale fakt faktem szły równo, co przy wadze bory (1495kg + ja 85kg) jest dobrym osiągnięciem Chociaż nie wiem czy cisnęłem na maksa, bo skupiałem się, aby nie wcisnąć się w dupę Audi przypadkiem przy hamowaniu
Trzeba poczekać na dzień, bo w nocy przy moich wycieraczkach i źle ustawionych światłach taka prędkość była tragiczna
(nic nie widziałem, poza światłami AUDI)
- xxxGlaDxxx
- ...
BORA ASZ+ vx A3 ALH+
Ale oczywiście podtrzymajmy że świat jest mały i spotkaliścię się w Zagłebiu Ruhry na obwodnicy Wuppertalu
BORA ASZ+ vx A3 ALH+
No właśnie nie byłem pewny nazwy miejscowości, bo tak szybko tablica mi uciekła.xxxGlaDxxx pisze:spotkaliścię się w Zagłebiu Ruhry na obwodnicy Wuppertalu
BORA ASZ+ vx A3 ALH+
Jeśli przyjmiemy, że bora waży z kierownikiem 1580 to mam przewagi ok 260 kg. To różnica jak między mną a pablo-vikowo-błyskową wydmuszką...Majiic pisze:Bora ciezka jak klocek betonu. Z pod swiatel nie byloby kolorowo
No i co...a poszli w las jeden z drugi...pocieszyć się nie dadząRafit pisze:Majiic, ale Bora ma napęd na 4 gumiaki
- Majiic
- Czerwona Strzala
- Kontakt:
BORA ASZ+ vx A3 ALH+
Rafit, doskonale wiem ze bora ma 4buty, dlatego napisalem ze z miejsca nie ma szans...
- Majiic
- Czerwona Strzala
- Kontakt:
BORA ASZ+ vx A3 ALH+
Ciezko powiedziec, moj asz byl naprawde szybki. Oczywiscie jak na asz po sofcie. Robilem 195 konne arl. Wiec nie wiem
BORA ASZ+ vx A3 ALH+
Pamiętaj, że ogarniałeś furmankę. Ciekawe czy jest opcja z rolki pojechać podobnie jak Twój asz.Majiic pisze:Ciezko powiedziec, moj asz byl naprawde szybki. Oczywiscie jak na asz po sofcie. Robilem 195 konne arl. Wiec nie wiem
Będziem modzić
BORA ASZ+ vx A3 ALH+
158/348. A w kolejce czeka pompa 11, która da ok 20 koni (moment zostawiamy w spokoju)