Aha jeszcze jedno - pomarańczowa kontrolka oleju pali się dalej, mechanik powiedział, że tak ma być i zgaśnie

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Prawdopodobnie pasek wieloklinowy się ślizga.olia pisze:przy dodawaniu gazu piszczy
Niech poprawia co spieprzył, nie ma prawa świecić.olia pisze: pomarańczowa kontrolka oleju pali się dalej, mechanik powiedział, że tak ma być i zgaśnie
olia pisze: pomarańczowa kontrolka oleju pali się dalej, mechanik powiedział, że tak ma być i zgaśnie
To ten sam gośc robił, co teraz tak o kontrolce od smarowania gada? Jeśli tak, to ja bym poszukał faktycznie innego mechanika, bo ten to rowery powinien zacząć chyba naprawiać, a nie samochodyolia pisze: Potem szlag trafił uszczelkę pod głowicą - 2 x w przeciągu 2 tyg.
olia pisze:pomarańczowa kontrolka oleju pali się dalej, mechanik powiedział, że tak ma być i zgaśnie
olia pisze: Jak kupiłam auto wymienione zostały: rozrząd, filtry, olej, uzupełnione płyny, tarcze, klocki, sprężyny. Potem szlag trafił uszczelkę pod głowicą - 2 x w przeciągu 2 tyg., potem okazało się, że chłodnica się rozszczelniła, potem turbina, teraz to.
czyli tak jak mówiłemolia pisze:Poziom okej, kontrolka faktycznie zgasła, piszczenie okazało się jakąś uszkodzoną uszczelką przy takim wężu i po prostu spaliny uciekając piszczały. drobna sprawa. Dzięki.
olia pisze:Co do mechanika jeden z ponoć lepszych od vw, zresztą dobry znajomy, więc nie ma tak łatwo ze mną, bo też go opieprzam i ciągle nękam. Auto męża, mąż płaci, mąż decyduje o wyborze mechanika, jak mówię, że spierdolił robotę, to mój chłop że się nie znam.Nie będę się kłócić. Mój mąż jest bardzo przemądrzały.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości