Problemy z montażem klimy.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mam zamiar zamontować klimę manualną w moim golfiku i w związku z tym mam pytanie do kolegów którzy to już zrobili.Mój golf to 1.8 benzyna i dawca jest taki sam ale pytanie dotyczy tego czy będzie problem z grodzią jeżeli tak to co trzeba zrobić, czy muszę zmienić alternator, czy moja chłodnica się nada bo gdzieś wyczytałem że może być z tym problem.
Mój Variant zapraszam : Bordowo-czarny trochę Yachting... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=495989
- TheDoctor
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam.
Przy zakładaniu klimy będziesz musiał wyciąć otwory w grodzi w dwóch miejscach: jeden na zawór a drugi na rurkę z której będzie spływać skroplona woda. Najlepiej wziąć z dawcy cały pas przedni na dwa wiatraki. Co do alternatora to nie wiem.
Przy zakładaniu klimy będziesz musiał wyciąć otwory w grodzi w dwóch miejscach: jeden na zawór a drugi na rurkę z której będzie spływać skroplona woda. Najlepiej wziąć z dawcy cały pas przedni na dwa wiatraki. Co do alternatora to nie wiem.
Pozdroofki
TheDoctor
TheDoctor
- Paweł Marek
- V.I.P.
alternator taki sam tylko łapa pod niego plus napinacz paska potrzebny z dawcy
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.