Witam
Mam pytanie: czy jest możliwa wymiana samego naboju w pasie pirotechnicznym ?
Pytam, ponieważ od jednej osoby usłyszałem, że może załatwić mi naboje do tych pasów w cenie ~100zł za sztukę, czy ktoś wymieniał naboje, czy jest to w ogóle możliwe, jakie są tego ewentualne koszta ?
Podczas rozeznania tematu wszyscy mówią o wymianie całych pasów z napinaczem, a nigdzie nie mogłem się natknąć na temat gdzie ktoś miał doświadczenie z wymianą samego naboju ?
Auto to MK4 5d, oba przednie napinacze do wymiany, gdyby ktoś coś wiedział na ten temat, co jest możliwe, bardziej opłacalne itd. to dzięki z góry za pomoc.
Wystrzelony napinacz pirotechniczny - wymiana naboju ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- suchy1985
- Ma gadane
- Kontakt:
hej:) pracuje przy produkcji foteli samochodowych do opla i gdy coś jest nie tak to zawsze wymieniamy cały napinacz, spoglądając na jego budowe wymiana samego naboju jest niemożliwa choć nie jestem do tego przekonany i moge się mylić... osobiście gdyby mnie to spotkało wymieniał bym cały napinacz z doświadczenia wiem że z napinaczami i airbagami nie warto kombinować...
Nie ważne ile razy ktoś upada ale ważne ile razy się podnosi.....
PERSONA NON GRATA
PERSONA NON GRATA
sam napinacz da się wymienić tylko po co
jak w podobnej cenie kupisz cały pas (bo pas też musisz odblokować)
jak w podobnej cenie kupisz cały pas (bo pas też musisz odblokować)
- suchy1985
- Ma gadane
- Kontakt:
napinacz a nabój pirotechniczny to co innego, napinacz to całość a nabój jest jego częścią i znajduje się u dołu napinacza...
napinacz można wymienić bez problemu...
napinacz można wymienić bez problemu...
Nie ważne ile razy ktoś upada ale ważne ile razy się podnosi.....
PERSONA NON GRATA
PERSONA NON GRATA