Z czego jeszcze silnik.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Z czego jeszcze silnik.
Witam. Szukam do swojego Mk3 dawcy na silnik 1z lub anf + skrzynia do tego klima, bo w mojeggo aaz nie opłaca mi się inwestowac .Chciałbym się dowiedzieć z jakich innych modeli będą bez problemu pazowały te silniki . Wiem że z passata b4 silnik będzie pasawał idealnie, ale co ze skrzynią i klimą ???? Vento to prawie dłuższy golf wiec bez problemu, . Mam pare typów i chciałbym wiedzieć jak z silnikiem, skrzynią i z klimą by było.
cordoba I
Ibiza II
toledoI
polo III
Z góry wielkie dzięki.
cordoba I
Ibiza II
toledoI
polo III
Z góry wielkie dzięki.
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
Z czego jeszcze silnik.
sprzedaj swojego - kup AFNa
www.gustavo.pl najlepsza kawa w Puławach :)
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
Re: Z czego jeszcze silnik.
Pewnie gdybym chciał tak zrobić to nie zadawał bym tego pytania. Tak sie zkłada ze moje MK3 jest jeszcze w dobrym stanie i nie mam zamiaru się go pozbywać.CrocodileReggae pisze:sprzedaj swojego - kup AFNa
Ostatnio zmieniony pt lut 18, 2011 23:37 przez Vincent27, łącznie zmieniany 1 raz.
PD-ARL
Powered by www.g-lab.pl stage 1-140KM/320Nm , stage 2-150KM/340Nm ,stage 3-180KM/400Nm ,stage 4-200KM/410Nm
Next step :Volvo S60 D5 185KM/400Nm stage 1 DPF out-210KM/500Nm.
Next step :Volvo S60 D5 185KM/400Nm stage 1 DPF out-210KM/500Nm.
Z czego jeszcze silnik.
ale ARL można było na forum mastersa tanio wyrwaćbez przesady asz styknie bo i tak osprzet trzeba zmieniac
Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm
Z czego jeszcze silnik.
większość ARLów to juz zjeżdzone trupy !
Mistrzostwo Polski w klasie Diesel 1/4 mili WST 2008 rok.......
Widzę ze humory wam dopisują. Do tego wyraźnie jest napisane że szukam 1z lub afn wieć nie wiem skąd pomysły na arl bądz asz.
Z czego jeszcze silnik.
To załóż kolego temat w dziale kupię i być może coś się trafi...
Ale ja nie szukam ofert kupna,niedługo jade do niemiec i chcę tylko wiedziec z jakich samochodów będą pasowały silniki i klima bez żadnych przeróbek.Byku21 pisze:To załóż kolego temat w dziale kupię i być może coś się trafi...
Z czego jeszcze silnik.
To sam napisałeś z czego w pierwszym poście,a idealnie to tylko z golfa III
Chyba macie jakieś problemy z czytaniem, jak byk napisane jest ze chce wiedzieć z jakich innych modeli pasuje silnik i klima. Może uproszczę, a okolicy stoi toledo I 1z z klimą po wypadku i polo classic I tez iz z klimą po wypadku. Co do silnika to już wiem, a co z klimatyzacją????Fahoo pisze:i to z silnikiem aaz zadnych przeróbek p&p i działa