mk3 AFN vs sajczento sporting
- pawelek1z2
- Użytkownik
Jechałem wczoraj do panny, muzyka lekko narzuca rytm jazdy, więc spokojnie 70-80 sobie lecę.. Przede mną pojawia się wyjeżdża agresywnie z bocznej sajczento sporting z instalacją eL Pi Dżi i żyłuje maszynę ostro! przez jakieś 5 kilometrów usilnie pokazywał mi, że jego bolid lepiej połyka asfalt.. Uciekł mi na jakieś 300m bo go centralnie w poważaniu miałem, po czym zatrzymał się na poboczu. Nagle jak nie wydarł i ostro gazuje maszynę żeby mi odejść. Mimo silnej woli jednak dałem się podpuścić i też depnąłem. skręcamy obaj w prawo szeroka prosta droga więc zjeżdzam odrazu na lewy pas i tak bez duszenia staram się go powolutku pobrać... a Typek ostro stara się ucieć hehe. no to rura ! 4 delikatnie depnąłem 2,5 tys obrotów zrównałem się z nim odpuściłem gazu, kiwnąłem lekceważąco głową i z powrotem gaz. no i tyle go było. w zasadzie taki to co to za kill, bardziej w samooobronie. no ale uśmiałem się z gościa więc postanowiłem to opisać.
ps. kolor seja to wściekła żółć panowie uważajcie:D
ps. kolor seja to wściekła żółć panowie uważajcie:D
- xxxGlaDxxx
- ...
W sumie nawet nie widze sensu opisywania czegos takiego, ja w swoim seryjnym SB nie mam problemów z takimi pierdzikami
- pawelek1z2
- Użytkownik
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
Dobrze że nie było to 1.2 bo by nie było już tak kolorowo ;D
Rust is lighter than carbon fiber
- pawelek1z2
- Użytkownik
Mam ziomka, ma takiego seja porobionego. Głowica z 1.2, dół 1.1, ostry wałek, lekkie koło zamachowe i dolot. Generalnie daje to rade z taką wagą.nitrox89 pisze:Dobrze że nie było to 1.2 bo by nie było już tak kolorowo ;D
"Dodatkowa moc czyni cię szybszym na prostych, obniżenie wagi czyni cię szybszym wszędzie..."
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Re: mk3 AFN vs sajczento sporting
Do tego jakaś suszarka i niejednemu można uśmiech z papy przy ruszaniu na światłach zetrzeć Wiadomo, skrzynia kończy się szybko, ale po mieście można popałować między światłami Kiedyś chyba nawet w tym dziale ktoś pisał o takim cieniasie dłubniętym, ale to dawno i nie jestem pewien czy na pewno tutaj.Piaseczeq pisze:Mam ziomka, ma takiego seja porobionego. Głowica z 1.2, dół 1.1, ostry wałek, lekkie koło zamachowe i dolot. Generalnie daje to rade z taką wagą.nitrox89 pisze:Dobrze że nie było to 1.2 bo by nie było już tak kolorowo ;D
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
Czy w tym dziale muszą pojawiać się tego typu postynitrox89 pisze:Dobrze że nie było to 1.2 bo by nie było już tak kolorowo ;D
Tutaj. Też pamiętamguziolek pisze:Kiedyś chyba nawet w tym dziale ktoś pisał o takim cieniasie dłubniętym, ale to dawno i nie jestem pewien czy na pewno tutaj.
pawelek1z2 dobrze że dałeś się sprowokować, nie będzie jakimś srajkiem podskakiwał
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
- michael511
- Mały gagatek
Aj tam gość z sejko pewnie młodzian jakiś, nazbierał na wkładkę K&N, wyjął koło zapasowe, wyrzucił z auta butelki po piwie, zalał 5l V-Powera i wyleciał robić porządek na mieście. Ścigałby się pewnie z każdym Każdy z nas był młody i miał pewnie podobne akcje na koncie.kwadrat pisze:pawelek1z2 dobrze że dałeś się sprowokować, nie będzie jakimś srajkiem podskakiwał
"Nieważne kto ma rację, ważne kto ma restaurację"
- nitrox89
- Dawca organów
- Auto: mk4 AXR+
Temat z tyłka wzięty to i posty odpowiednie ;D Wrzućta na luz ;Dkwadrat pisze:Czy w tym dziale muszą pojawiać się tego typu posty
Rust is lighter than carbon fiber
- pawelek1z2
- Użytkownik
niezła debata się wywiązała:D w zasadzie to bardziej śmiechy niż wyczyn, powtarzam po raz trzeci.. a tak samo mógłby mnie wyśmiać jakiś gość w 170 konnym VW bo się porwałem swoją starą budą:)
michael511, dobrze napisane:D
a i jeszcze jedno. Panowie to wszystko dla zabawy. nie bawmy się w tych co z poczuciem humoru podśmiewują się z czinkłaczento w holenderskim gazie i tych którzy bronią takich właśnie strit rejserów :]
michael511, dobrze napisane:D
a i jeszcze jedno. Panowie to wszystko dla zabawy. nie bawmy się w tych co z poczuciem humoru podśmiewują się z czinkłaczento w holenderskim gazie i tych którzy bronią takich właśnie strit rejserów :]
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
Re: mk3 AFN vs sajczento sporting
Nie o to chodzi. Wiem, ze temat może całkiem do killa się nie nadaje, chodź na pewno nie mam za złe autorowi, że to opisał , ale tego typu postu :gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem" pojawiają się za często w "normalnych" tematach killi i mnie już to irytuje.nitrox89 pisze:Temat z tyłka wzięty to i posty odpowiednie ;D Wrzućta na luz ;Dkwadrat pisze:Czy w tym dziale muszą pojawiać się tego typu posty
W tym temacie nie wrzuca się na luz
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
tylko 1 .2 .3 .4. 5. i gaz do dechy !!!!!!kwadrat pisze:W tym temacie nie wrzuca się na luz
"Dodatkowa moc czyni cię szybszym na prostych, obniżenie wagi czyni cię szybszym wszędzie..."
-
- Nowicjusz