Co by było gdyby,czyli rozważania na temat mocy naszych aut.
kurcze panowie szkoda że tak daleko od siebie mieszkamy,bo można by było fajnie się pobawić,i sprawdzić faktycznie,czego oczy nie widzą itd............ no ale po to ten dział
Był MK2 GT RP swap 16V PL jest VA GT a w tyrce T5 AXB
punto 2 1.9 3 JTD 85 km 3drzwi, silnik zdrowy, niecale 100 tys przebiegu VS astra 2 1.6 16v tez zdrowa, 5 drzwi.
ktory wygra?
ktory wygra?
- BENITO
- Forum Master
- Kontakt:
Z pewnością astra.
Powrót do korzeni, GTD to jest to.
a czemu z taka pewnoscia? dane techniczne wskazuja ze oba auta maja po 11,5 sek do setki
- Grzechu_1990
- Użytkownik
- Kontakt:
Teoretycznie czasy takie same, ale Astra odjedzie - wiem bo miałem
Było: Opel Astra II 1.6 16V 101KM X16XEL, Skoda Octavia I 1.9TDI 110KM ASV.
Jest: Opel Rekord z 1982r 2.3D 65KM i 2.0N/S (90/100KM) z 1980r Passat B5FL 1.8T 150KM AWT.
Jest: Opel Rekord z 1982r 2.3D 65KM i 2.0N/S (90/100KM) z 1980r Passat B5FL 1.8T 150KM AWT.
Macie rozkminy o samochodach, ktore wogole nie jezdza xD moze jeszcze porownanie jelcz vs ursus c360
- Lukasz17842
- Naleśnik
overrange, kolego przeczytaj sobie temat tego postu...
- xxxGlaDxxx
- ...
overrange, wypowiada się ten który jeździ 60 konnym mk3... A co do punto i astry, to stawiam flache na astre jeżeli nie ma lpg
xxxGlaDxxx,
xxxGlaDxxx,
Punto bedzie ogladac Astry
wypowiada się ten który jeździ 60 konnym mk3
xxxGlaDxxx,
Kod: Zaznacz cały
A co do punto i astry, to stawiam flache na astre jeżeli nie ma lpg
- GTI EDITION -
Oj no bo śmieszą mnie niektóre co niektórych rozkminy xD Nie mówie tu o punto i astrze ale pare stron wcześniej ostra debata była i mało do rękoczynów nie doszło ps. astra zje punto.
no to fajnie:P to nie bede nawet stawac z ta astra co prawda moim zdaniem kierownik troche mniej ogarniety tam siedzi to tym bardziej bedzie glupio przegrac, dobra odpuszczam
a to mam nastepne pytanie, teoretycznie moim zdaniem audi nie ma sznas ale zapytam, kolega ma audi 100 (ten model przed tym co wygladal juz jak a6), nie wiem moze np 88 rok to byl, silnik 2.0 E, automat gaz, samochod jest bardzo zadbany, rzadko sie takie trafiaja te roczniki w takim stanie dlatego sie zastnawiam, ale chyba jednak ten automat starej generacji zepsuje mu czas? co prawda moze i ruszy z koptya ale odpadnie potem, co sadzicie?
porownuje z tym punto i astra
a to mam nastepne pytanie, teoretycznie moim zdaniem audi nie ma sznas ale zapytam, kolega ma audi 100 (ten model przed tym co wygladal juz jak a6), nie wiem moze np 88 rok to byl, silnik 2.0 E, automat gaz, samochod jest bardzo zadbany, rzadko sie takie trafiaja te roczniki w takim stanie dlatego sie zastnawiam, ale chyba jednak ten automat starej generacji zepsuje mu czas? co prawda moze i ruszy z koptya ale odpadnie potem, co sadzicie?
porownuje z tym punto i astra
Eee tam ja bym wolal stanac wiedzac nawet, ze przegram. Zawsze to będzie bogatszy w doświadczenie i wyjde z twarzą, że nie bałem się stanąć na kresce ;p
Audi dostanie . . za duza masa auta automat gaz ;/
- GTI EDITION -
Punto czy audi? poczatek punto potem audi...