Radio cdx-f5500

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Jacek...
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Radio cdx-f5500

Post autor: Jacek... » ndz maja 28, 2006 12:28

Witam jak w temacie napisane ineresuje mnie radio cdx-f5500 Sony.. potrzebuje do tego modelu instrukcji a na allegro wszyscy kase by chcieli :) więc pomyślałem że może znajdzie się tutaj łaskawy forumowicz który pomoze ? :) pozdrawiam.

Awatar użytkownika
J3L3N
give it the gun
give it the gun

Post autor: J3L3N » ndz maja 28, 2006 12:31

Wiesz ja bym na twoim miejscu sprzedal to radio i kupil cos lepszego z tego co wiem to soniacze to kicha! Ja osobiscie nic do nich niemam! Tylko slyszalem i na forum tez pisza ze to tandeta! Polecam pionka lub clariona! A co do instrukcji to niestety nie posiadam poszukaj na googlach moze znajdziesz powidzenia:)

[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]

Jacek...
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Jacek... » pn maja 29, 2006 10:26

Sprzedać nie sprzedam bo mi się podoba ;) wczesniej miałem jakiegoś kaseciaka więc nic dziwnego że teraz ładnie mi w uchu to radyjko brzęczy :) może jak mi się znudzi za jakiś dłuuugi czas ;) póki co to będzie u mnie grało i grało.Owszem czytałem o tym że Sony to niby tandeta no ale wkoncu firma Sony to Sony i jakiś tam respect ma .. mhm.. czyli że nikt mi z instrukcją tutaj nie pomoze ? :(

Sprzedam SZEROKIE ORYGINALNE ZDERZAKI MK II

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”