Radio cdx-f5500
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Radio cdx-f5500
Witam jak w temacie napisane ineresuje mnie radio cdx-f5500 Sony.. potrzebuje do tego modelu instrukcji a na allegro wszyscy kase by chcieli więc pomyślałem że może znajdzie się tutaj łaskawy forumowicz który pomoze ? pozdrawiam.
Wiesz ja bym na twoim miejscu sprzedal to radio i kupil cos lepszego z tego co wiem to soniacze to kicha! Ja osobiscie nic do nich niemam! Tylko slyszalem i na forum tez pisza ze to tandeta! Polecam pionka lub clariona! A co do instrukcji to niestety nie posiadam poszukaj na googlach moze znajdziesz powidzenia:)
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Sprzedać nie sprzedam bo mi się podoba wczesniej miałem jakiegoś kaseciaka więc nic dziwnego że teraz ładnie mi w uchu to radyjko brzęczy może jak mi się znudzi za jakiś dłuuugi czas póki co to będzie u mnie grało i grało.Owszem czytałem o tym że Sony to niby tandeta no ale wkoncu firma Sony to Sony i jakiś tam respect ma .. mhm.. czyli że nikt mi z instrukcją tutaj nie pomoze ?
Sprzedam SZEROKIE ORYGINALNE ZDERZAKI MK II