Czy to odpowietrznik
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Czy to odpowietrznik
Witam. Cieknie mi ropka z miejsca zaznaczonego na fotce tylko nie znalazłem nigdzie co to za element wydaje mi sie że to odpowietrznik. prosze o pomoc
- Bartek_R
- Pasza dla Świń
- Kontakt:
Czy to odpowietrznik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 7#p4421007" onclick="window.open(this.href);return false;
jak leje ci się ropka to tu jest jak to naprawić
jak leje ci się ropka to tu jest jak to naprawić
Czy to odpowietrznik
usterka usunięta, przerobiłem odpowietrznik tak żeby miał króciec na wężyk i podłączyłem do powrotu paliwa i nie cieknie już
Czy to odpowietrznik
piotsztyk, i dlatego narzekasz żę auto ma za małą dawkę bo paliwo pod boost pinem bardzo spowalnia działanie boost pina
Czy to odpowietrznik
arwam, to co moge z tym zrobic??? aha i jeszcze po montażu tego krócca widac w tym weżyku jak paliwo leci do bost pina jak przygazuje a wczesniej z niego tryskało. czy to normalne??
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Czy to odpowietrznik
... ...o mamo......piotsztyk pisze:usterka usunięta, przerobiłem odpowietrznik tak żeby miał króciec na wężyk i podłączyłem do powrotu paliwa
Typowe druciarstwo odstawione,a nie usunięcie usterki
Czy to odpowietrznik
arwam, ok dzięki
Michał_1977, ktoś pisał na forum że tak zrobił i było dobrze, autem muszę jezdzic codziennie do pracy wiec nie ma kiedy dac auta do pompiarza, jak bede miał czas to zrobie jak powinno byc
Michał_1977, ktoś pisał na forum że tak zrobił i było dobrze, autem muszę jezdzic codziennie do pracy wiec nie ma kiedy dac auta do pompiarza, jak bede miał czas to zrobie jak powinno byc
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Czy to odpowietrznik
Na pewno nie było dobrze.Było tylko tak,że auto jechało,albo się toczyło,bo ON pod membraną stawia opór,gdy ta musi iść w dółpiotsztyk pisze: ktoś pisał na forum że tak zrobił i było dobrze
Czy to odpowietrznik
Michał_1977, no widzisz tak jest na forum napisane nie tylko na ten temat, a jak człowiek założy temat żeby się dokładnie dowiedziec i czegoś nie spie...... w autku to usuną heee