czarne środki zbyt podejrzanie wygladają.
marianmk2, nie sadze że połaczenie krótkie+długie robił jakiś problem, jak nie przez zworke w skrzynce to można na manetce połaczyć. Swego czasu czytałem te tematy, spokojnie w szukajce wszystko jest.

Moderator: G0 Karcio
obyś nie wykrakał bo nie dawno jednemu z forumowiczy auto spłoneło nie wiedzieć czemuMichał_1977 pisze:najwyżej Bandzior pójdzie z dymem...
Właśnie też tak planowałem,ale te czarne są ori od tych soczewek,a te chromowane nie bardzo pasują.Średnica otworu jest O.K,ale zatrzaski-do bani...kret077744 pisze:MAskownice bym te chromowane założył. Elegancko bedzie wygladac w reflektorze
czarne środki zbyt podejrzanie wygladają.
to chyba bez znaczeniaMichał_1977 pisze:kret077744, mam mpytanie za 100p.-czy podłączenie + i - do silniczka (elektromagnesu) przesłony nie ma znaczenia,czy jest istotne,bo nie jest opisane,gdzie ma być +,a gdzie - ?
slawko333 pisze:czarne ori
Właśnie tak będzie.Dziś rano zapadła taka decyzjaTo_mas pisze: slawko333 napisał(a):czarne ori
Dałoby się,ale nie mam dodatkowego kompletu lamp,a na czymś muszę jeździć-to raz,a dwa,że powierzchnia każdego ryfla jest (że tak to ujmę)-prostopadle do szkła i o to właśnie chodzi w tych lampach.Owe ryfle kierują światło na wprost przez szkłomarcinas1983 pisze:nie dało by się podmienić tyłu od tej zwykłej lampy, co by nie było tego ryflowanego odbłyśnika
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości