dwa pytania : świece i filtr oleju
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
dwa pytania : świece i filtr oleju
witam ! mam dwa pytania : 1) jakie kupic swiece do silnika 1.6 ABU (jaka jest orientacyjna cena za komplet). 2) kupujac filter oleju mialem do wyboru filtrona lub firmy kager ,ze wzgledu na zle opinie na temat filrona wybralem kagera, dobze czy zle ?.
- Wardek
- Mały gagatek
"szukaj" ci powie dużo na temat świec, a tak ogólnie to NGK chwalą...
Filtr który kupiłeś napewno będzie lepszy od Filtrona..
Filtr który kupiłeś napewno będzie lepszy od Filtrona..
Audi A6 C4 2.5 TDI AEL Quattro Avant
VW Golf 1.9 TDI 1Z
było: Passat B5FL AWX, A6 C4 1.9TDI, Mercedes 814 6.0 D, Golf III 1.8, Renault Safrane 2.1TD, Vectra B 2.0, Polonez, Łada, 126P, MZ, WSK..
VW Golf 1.9 TDI 1Z
było: Passat B5FL AWX, A6 C4 1.9TDI, Mercedes 814 6.0 D, Golf III 1.8, Renault Safrane 2.1TD, Vectra B 2.0, Polonez, Łada, 126P, MZ, WSK..
- Jackq
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ja kupiłem swiece iskry i spoko, a filtry kupuje manna.
Audi A3 1,8T Quattro 201PS by COMPsport
komfortowy kierunkowskaz raz ruszasz manetka kierunek mignie 3 razy.
Info na PW.
AUKCJA ALLEGRO
komfortowy kierunkowskaz raz ruszasz manetka kierunek mignie 3 razy.
Info na PW.
AUKCJA ALLEGRO
powiem ci dobrze że zrezygnowałeś z filtrona kageer nie wiem ale ja jeżdzę na MAN-OWSKIM I JEST SUPER świece NGK jeżżdzę i nie narzekamPosty: 31
Wysłany: Dzisiaj 19:14 dwa pytania : świece i filtr oleju
witam ! mam dwa pytania : 1) jakie kupic swiece do silnika 1.6 ABU (jaka jest orientacyjna cena za komplet). 2) kupujac filter oleju mialem do wyboru filtrona lub firmy kager ,ze wzgledu na zle opinie na temat filrona wybralem kagera, dobze czy zle ?.
- ultradźwięk
- Ma gadane
- Kontakt:
Re:dwa pytania : świece i filtr oleju
Świeczki NGK typ BUR6ET ok. 60 zl.
tez mam ABU i juz 25 tys. na jednych swieczkach , na gazie i zero problemow, ale juz pora na wymiane . Uwazaj bo sa podrobki.
Jesli chcesz FILTRONa to do ABU typ OP616 ok. 15 zl
Juz trzy razy wymienialem olej i za kazdym razem byl FILTRON i nie mialem zadnych negatywnych przygod
___
Oszczedzam prawy ALT club
tez mam ABU i juz 25 tys. na jednych swieczkach , na gazie i zero problemow, ale juz pora na wymiane . Uwazaj bo sa podrobki.
Jesli chcesz FILTRONa to do ABU typ OP616 ok. 15 zl
Juz trzy razy wymienialem olej i za kazdym razem byl FILTRON i nie mialem zadnych negatywnych przygod
___
Oszczedzam prawy ALT club
a jak rozpoznac ze podrobki???snowak pisze:Świeczki NGK typ BUR6ET ok. 60 zl.
a ja zapłaciłem 70 PLNsnowak pisze:Świeczki NGK typ BUR6ET ok. 60 zl.
Mann W712/52 (do ABU) 17 PLNsnowak pisze: Jesli chcesz FILTRONa to do ABU typ OP616 ok. 15 zl