Ogrzewanie tylej szyby, podgrzewanie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Mam taki problem ze gdy wlacze ogrzewanie tylnej szyby to grzeje sie jedynie 1żyła - ta na samej gorze, pozostale nie. Moje pytanie jest takie dlaczego tak moze byc i czy mozliwa jest naprawa tego?
na pozostałych żyłach jest przerwa, dlatego nie grzeją, można to naprawić lakierem przewodzącym prąd.
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
Ciesz sie że choć jedna grzeje mi nie grzałą nawet pół żadnej - zabawy z lakierem przewodzącym prąd są skuteczne jeżeli przerwy są malutkie. i zazwyczaj na kilku żyłkach. nie na wszystkich. Ogółem ja to słabo widzę bo miałem z tym styczność. ciezko jest to łądnie zrobić żeby nie było widać. a po jakimś czasie i tak ten lakier/klej siada.
najlepiej jest znaleść na forum jakiegoś golfa na częścimjechać sprawdzić grzanie i kupić szybe za np. 40 zł. z wymianą nie ma dużo roboty. najpewniejszy sposób i jeżeli nie wpadniemy na pomysł na skrobanie szybys krobaczką od środka niepowinno sie jej nic dziać
najlepiej jest znaleść na forum jakiegoś golfa na częścimjechać sprawdzić grzanie i kupić szybe za np. 40 zł. z wymianą nie ma dużo roboty. najpewniejszy sposób i jeżeli nie wpadniemy na pomysł na skrobanie szybys krobaczką od środka niepowinno sie jej nic dziać
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=232139]Mój Biały mk2 GTD 86'[/url]
-
- Nowicjusz
racja, na pozostalych zylach jest przewrwa niemalze w lini prostej, wyglada tak jaby je szlag trafil:P
No a poza tym to chcialbym kupic ten lakier przewodzacy prad tylko w jakim sklepie o to pytac? Sa jakies rozne lakierki? ktory wybrac?
a jak go juz bede mial to tylko nalozyc na miejsce przerwania i ma dzialac?
No a poza tym to chcialbym kupic ten lakier przewodzacy prad tylko w jakim sklepie o to pytac? Sa jakies rozne lakierki? ktory wybrac?
a jak go juz bede mial to tylko nalozyc na miejsce przerwania i ma dzialac?
http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... dz%C4%85cy" onclick="window.open(this.href);return false;
na alledrogo jest tego mnóstwo, kupisz też w motoryzacyjnych lub w elektronicznych. Odtłuść szybę, pomaluj ubytek i ma działać. A przerwa prawdopodobnie przez skrobanie szyby od wewnątrz.
na alledrogo jest tego mnóstwo, kupisz też w motoryzacyjnych lub w elektronicznych. Odtłuść szybę, pomaluj ubytek i ma działać. A przerwa prawdopodobnie przez skrobanie szyby od wewnątrz.
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
-
- Nowicjusz
jutro kupie i pomaluje, w takim razie temat chyba rozwiazany i do zamkniecia, dziekuje wszystkim;)