Sonda Lambda Bosch
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Sonda Lambda Bosch
witam
jaka sonde lambde wybrać do silnika 1.8Rp
w IC maja kilka rodzajów jednoprzewodowych Boscha
BOSCH
0 258 001 051
0 258 003 995
0 258 005 726
0 258 986 501
0 258 986 504
cena sie waha od 190zł do 335zł
i nie wiem czy to sie wszystko rożni nie powiem ze wolał bym ta najtańsza ale chciał bym żeby to tez działało jak należy!
nie proponować mi czasem NGK czy cos w tym stylu bo mam i padła szybciutko!!!!!
jaka sonde lambde wybrać do silnika 1.8Rp
w IC maja kilka rodzajów jednoprzewodowych Boscha
BOSCH
0 258 001 051
0 258 003 995
0 258 005 726
0 258 986 501
0 258 986 504
cena sie waha od 190zł do 335zł
i nie wiem czy to sie wszystko rożni nie powiem ze wolał bym ta najtańsza ale chciał bym żeby to tez działało jak należy!
nie proponować mi czasem NGK czy cos w tym stylu bo mam i padła szybciutko!!!!!
- Paweł Marek
- V.I.P.
Sonda Lambda Bosch
NGK dobra firma raczej źle zamontowałeś np lutowałeś przewód sygnałowy albo co innego szwankuje. A co do numerów masz przecież katalog w necie, jeśli nie stać cię na oryginał z wtyczką to kupujesz uniwersalną - napewno starczy do tego silnika
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Sonda Lambda Bosch
Paweł Marek pisze:NGK dobra firma raczej źle zamontowałeś np lutowałeś przewód sygnałowy albo co innego szwankuje. A co do numerów masz przecież katalog w necie, jeśli nie stać cię na oryginał z wtyczką to kupujesz uniwersalną - napewno starczy do tego silnika
oryginał raczej chyba bosch
ngk zanotowałem dobrze gwint był poprawiany wkręciła sie paluszkami została dokręcona z odpowiednia siła kabel nienaruszony i po 3 miechach stoi w miejscu!
- Paweł Marek
- V.I.P.
Sonda Lambda Bosch
Pytanie jeszcze czy to był oryginał NGK - jak przejrzysz trochę net doczytasz się ile jest podrób i jak je odróżnić
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Paweł Marek pisze:Pytanie jeszcze czy to był oryginał NGK - jak przejrzysz trochę net doczytasz się ile jest podrób i jak je odróżnić
a tego to nie wiem w sklepie kupiony w pudełku to tez podrabiają masakra
- Paweł Marek
- V.I.P.
Sonda Lambda Bosch
W sklepie to raczej był ok. Co do pytania o te numery - raczej skorzystaj z jakiegoś katalogu, są dostępne zarówno Bosha jak i inne, np w wyszukiwarce Intercarsu masz różne zamienniki wymienione - jeśli chodzi o zamienniki dedykowane pod dane auto
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ja raczej w boscha zainwestuje tylko właśnie w IC jest kilkaPaweł Marek pisze:W sklepie to raczej był ok. Co do pytania o te numery - raczej skorzystaj z jakiegoś katalogu, są dostępne zarówno Bosha jak i inne, np w wyszukiwarce Intercarsu masz różne zamienniki wymienione - jeśli chodzi o zamienniki dedykowane pod dane auto