wymiana licznika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wymiana licznika
Cześć mam do was małe pytanko od jakiegoś czasu wysiada mi licznik i mam zamiar zakupić drugi z białymi zegarami obecnie mam czarne i pytanko czy każdy licznik będzie pasował bo znalazłam taki jak obecny tylko z białymi zegarami i nie wiem czy podejdzie? W obecnym są troszkę inne kontrolki niż w tym na aukcji http://moto.allegro.pl/licznik-zegary-g ... 77050.html" onclick="window.open(this.href);return false;
wymiana licznika
Ten z aukcji powinien podejść jeśli masz silnik 1Z . Nie podejdzie od zwykłego tdi , z tego co pamiętam będzie żle działał obrotek
Re: wymiana licznika
Z tego co się orientuje to golfy III TDI 90konne miały tylko silniki o oznaczeniu 1Z mogę się mylić ale interesuje się motoryzacją i troszkę się orientuje.
wymiana licznika
Rozumiem że nie znajdę tu nikogo co mógł by mnie uświadomić w 100% żebym nie władowała kasy w błoto.
wymiana licznika
Masz silnik TDi to kupujesz licznik od TDi i działa każdy nie zależnie od typu silnika..Od zwykłego diesla ,czy turbodiesla nie zadziała jak należy.