Nasze "osiągi" - wrzucajcie swoje pomiary
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Re: Nasze "osiągi" - wrzucajcie swoje pomiary
Jakoś daje radę wydaje mi się że hamownia była dobrze ustawiona,(pesymistycznie) wyniki jakie niby miałem 182@394 a kilowałem już 2 leony ARL+ ponad 190km jeden od dynosoftu drugi od CS i inne lżejsze autka typu ibiza 1.8T prawie 180km albo astry turbo 190km w co sam nie mogłem za bardzo uwierzyć. Na wiosnę zawita bigT to wrzucę nowe wyniki
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ij7GrSMpcAY[/url]
Jako że wszyscy piszą jak vagi się zwijają dla porównania dam osiagi astry F z silnikiem x17dtl(nie isuzu) seryjnie 68km i chyba 18s do sety...
Pompa niestety na seryjnej dawce ustawionej przez pompiarza, ale boost pin i 1 bar doładowania jest plus brak kata i astra kręci następujące czasy na mokrym:
11 do setki
16.5s na 1/4 mili
Mierzone gpsem w noki n82 przez program GTx...
Nadwozie HB 3d rezerwa w baku i koła 13'
Piszcie ile macie na 1/4mili...
PS. ile do sety ma audi A3 1.8 bo ostatnio równo z takim szedłem do 140 na światłach?
Pompa niestety na seryjnej dawce ustawionej przez pompiarza, ale boost pin i 1 bar doładowania jest plus brak kata i astra kręci następujące czasy na mokrym:
11 do setki
16.5s na 1/4 mili
Mierzone gpsem w noki n82 przez program GTx...
Nadwozie HB 3d rezerwa w baku i koła 13'
Piszcie ile macie na 1/4mili...
PS. ile do sety ma audi A3 1.8 bo ostatnio równo z takim szedłem do 140 na światłach?
Re: Nasze "osiągi" - wrzucajcie swoje pomiary
Toledo ARL
0-100
" onclick="window.open(this.href);return false;
60-120 3 bieg
80-180 5 bieg
0-100
60-120 3 bieg
80-180 5 bieg
Siemka!
Bora AJM po programie 144KM/360Nm
mierzone g-techem robilem nawet powtarzalne 8.0 ale biorac pod uwage niedokladnosc tego urzadzenia to celuje w okolice 8.3-8.5
Wydech 2,5 cala, FMIC juz zamontowane i zaraz turbo wlatuje i celuje w okolice 160-170 koni to zobaczymy ile uda sie urwac Ktos orientacyjnie wie?
Bora AJM po programie 144KM/360Nm
mierzone g-techem robilem nawet powtarzalne 8.0 ale biorac pod uwage niedokladnosc tego urzadzenia to celuje w okolice 8.3-8.5
Wydech 2,5 cala, FMIC juz zamontowane i zaraz turbo wlatuje i celuje w okolice 160-170 koni to zobaczymy ile uda sie urwac Ktos orientacyjnie wie?