Wydech w Golfie 2 JR
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Wydech w Golfie 2 JR
Witam !!!
Co zrobic z wydechem w JR czytałem ze jak sie ma TD to najlepiej jak sie uwolni wydech ale jak to zrobic jak wewale cała rure to strasznie bedzie głosny... albo moze wystarczy wyciac srodkowy albo cos tam wstawic. Poradzcie cos, albo co wy macie zrobione. Z gory wielkie THX
Pozdrawiam MiChI
Co zrobic z wydechem w JR czytałem ze jak sie ma TD to najlepiej jak sie uwolni wydech ale jak to zrobic jak wewale cała rure to strasznie bedzie głosny... albo moze wystarczy wyciac srodkowy albo cos tam wstawic. Poradzcie cos, albo co wy macie zrobione. Z gory wielkie THX
Pozdrawiam MiChI
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
michi, masz dzial diesel, najlepiej wstawic przelotowy (uwolniony) z nieco wieksza srednica, duzo bardziej sie wkreca na wysokie obroty i nie jest duzo glosniej. turbosprezarka niezle tlumi
[ Dodano: Pią Maj 26, 2006 6:56 pm ]
poza tym masz dzial "diesel"
[ Dodano: Pią Maj 26, 2006 6:56 pm ]
poza tym masz dzial "diesel"

[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
dzis byłem u kolegi co mi to bedzie robił i powiedział mi ze najlepiej jak zostawie jeden tłumik padło na koncowy
nie stac mnie narazie na sportowy wiec kumpel mi dał koncowke z DTM i poprostu ja wspawie w tłumnik seryjny a no i ruła o srednicy 55 mm potem jak mnie bedzie stac to kupie ten sportowy tłumnik co wy na taki plan ??
Pozdrawiam MiChI

Pozdrawiam MiChI