Moderator: G0 Karcio
Ten zwrot mi się spodobałhunterek pisze:MatthewG, "Turbo żyje, Turbo pije"
Nie mam tego problemu. Może to wynikać z po prostu "innego egzemplarza", albo kwestie:MatthewG pisze: Jak wygląda u was zużycie oleju? U mnie po około 8 tys. km trzeba będzie robić dolewkę![]()
Wprowadzasz trochę nerwowości w leniwy poranek - nie sprawdzałem i teraz muszę odstawić kawę i zasuwać do garażuMatthewG pisze:A sprawdzałeś ile oleju wskazuję miarka?
I jak? Są powody do zmartwień?zlos pisze:Wprowadzasz trochę nerwowości w leniwy poranek - nie sprawdzałem i teraz muszę odstawić kawę i zasuwać do garażu
Dodam jedynie, że kochane ASO włożyło mi cichcem literek oleju do bagażnika. Zakładam, że bazują na doświadczeniu...
mam 2-3 milimetry powyżej minimum, auto stało całą noc w garażu, sprawdzane na zimnym silniku - więc raczej jest OK.MatthewG pisze:I jak? Są powody do zmartwień?
NARESZCIECompSport pisze:Od początku lutego mozemy modyfikowac najnowsze DSG/Stronic o oznaczeniu DQ250. Dokladnie taka skrzynia zamontowana jest w Golfie R. Zapraszamy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości