Gdzie do diagnosty w Lublinie??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Gdzie do diagnosty w Lublinie??
Mam Passsata z 89 roku z silnikiem PF. Chciałbym gdzieś skalibrowac (ustawic) przepustnice na beznynie a potem wyregulowac gaz. Gdzie w Lublinie jest jakiś fachowiec który zrobi to tak jak trzeba, no i gdzie pojechac do gazownika?? Mam najprostszą instalacje bez krokowca.
PASSAT B3 1.8 PF - już sprzedany. Mondeo TD pod nogą
- bkolodz
- Nowicjusz
- Kontakt:
pełna mechanika jest u P. Ryszarda Góreckiego - znakomity fachowiec, zaklad miesci sie w zespole szkol samochodowych - poza zajeciami na warsztatach prowadzi prywatna praktyke, na ulicy popiełuszki - biala bama -
to naprawde dobry fachowiec polecam. Ceny ma niewygorowane , bo ma narzucony "taryfikator" przez dyrektora szkoly, z ktorym musi sie dzielic zarobkiem. Facet robil mi juz niejeden samochod, i wszyscy moi znajomi z Lublina tam odstawiaja auta. NIe polecam za to Marcar, na trasie do zamoscia, zaraz za krzyzowkami Swidnickim po lewej stronie. To zaklad kolegi, ale mechanikow ma partaczy
to naprawde dobry fachowiec polecam. Ceny ma niewygorowane , bo ma narzucony "taryfikator" przez dyrektora szkoly, z ktorym musi sie dzielic zarobkiem. Facet robil mi juz niejeden samochod, i wszyscy moi znajomi z Lublina tam odstawiaja auta. NIe polecam za to Marcar, na trasie do zamoscia, zaraz za krzyzowkami Swidnickim po lewej stronie. To zaklad kolegi, ale mechanikow ma partaczy

ride for life, live for ride.....