Ja tam nic nie kombinowałem ale poprzedni właściciel coś tam robił bo przewód jest odłączony od przepustnicy na wydechu.gluszcz pisze:jeździsz na zapiętym czy wypiętym elektrozaworze na wydechu
MK IV R32 Turbo by Daniel1d 590km
Moderator: G0 Karcio
Re: MK IV R32 by Daniel1d
www.proturbo.com.pl
Toć właśnie w poprzednim poście napisałem że jest zdjętygluszcz pisze:Hm na tylnym tłumiku po lewej masz wężyk ....zdejmij go
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
hehe ok ,źle to zroz. ...no to masz fullaudio r32 na wydechu ,fajna róznica w dzwieku gdy masz wezyk i gdy go nie ma
Full to będzie na przelotowym wydechugluszcz pisze:hehe ok ,źle to zroz. ...no to masz fullaudio r32 na wydechu ,fajna róznica w dzwieku gdy masz wezyk i gdy go nie ma
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
strach sie bać seria daje rade pod wzgledem soundudaniel1d pisze:Full to będzie na przelotowym wydechu
może chcesz sie machnąć na wnętrze? mam szare a szukam czarnego ?
MK IV R32 by Daniel1d
Wolę czarnegluszcz pisze:może chcesz sie machnąć na wnętrze? mam szare a szukam czarnego ?
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
No to erki zaczynają się pojawiać. daniel1d, niezła seria
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
a gdzie ten wezyk dokladnie sie znajdujegluszcz pisze:Hm na tylnym tłumiku po lewej masz wężyk ....zdejmij go
MK IV R32 by Daniel1d
jak masz militeka to prawdopodobnie pozbyto się tego ......mosiek pisze:a gdzie ten wezyk dokladnie sie znajduje
w oyginale wyglada to tak
i elektrozawór otwiera lub zamyka -klapke- co skkutkuje duzym lub małym obiegiem spalin
MK IV R32 by Daniel1d
Z racji tego że dziś było sucho zmierzyłem golfa gtechem , do setki wyszło 5,9 a na ćwiartkę 14.3.
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
No to jest nad czym pracowaćdaniel1d pisze: a na ćwiartkę 14.3.
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169