[MK3]Golf 20 Jahre GTI R32+
Moderator: G0 Karcio
VW Golf III - 20 Jahre GTI (ABF)
wygląda rewelacyjnie
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Re: VW Golf III - 20 Jahre GTI (ABF)
Popieram kolegę Kozak przez duże K będzie :DAdrianao8 pisze:Będzie mega zaje... na tych kołach, nic tylko o polerkę dbać
Moje mk2 ---> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=453059" onclick="window.open(this.href);return false;
zacna furka sasiedzie pewnie zobacze dopiero w pruszczu ale bedzie warto , pofatyguje sie
- pankarol
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Konkret.
Rare.
Rare.
Moja dwudziestka:
viewtopic.php?t=123016" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?t=123016" onclick="window.open(this.href);return false;
Piękne naleśniki ciekawe jak się będzie jeździło na nich na codzień podziwiam
rewelka kiedy przymiarka ? będzie grubo
Tylko ja i moja przestrzeń ...
Dawno nic nie pisałem wiec mała aktualizacja bo troche sie dzieje:)
na sam początek środek z auta został przywieziony do domu i wyczyszczony najpierw w ruch poszedł aceton następnie mleczko do skór z Meguiar's
tu małe zdjęcie jak wyglądało Przed i Po
następnie złożyłem troszkę środek auta czyli podsufitkę, słupki, boczki, uszczelki itd.
Kit FK który był na przodzie poszedł WON a w jego miejsce wpadł gwint KW. Jak już auto miało gwint i wszystko zostało skręcono na tip top wpadł pomysł żeby przymiezyc kolo (auto stoi tak jak stoi nie chciało nam sie juz kręcić bo byla 3 w nocy )kręcony będzie dopiero na wiosnę jak wszystko będzie już zakładane na sezon na razie takie zdjęcia podglądowe
z nowości również został zakupiony olej Castrol Egge Sport 10W60 + Filtr Mann, ślizgi siedzenia, rozrząd, uszczelka miski, uszczelka kolektora ssącego. Problem miałem ze znalezieniem uszczelki pod pokrywę zaworów bo ABF po 95 roku miał inna pokrywę i ciazko znaleźć uszczelkę pod nia ale prawdopodobnie na poniedziałek bede juz ja mial wiec będzie można składać silnik do kupy(i tu pozdro dla pana z serwisu który twierdził ze pod pokrywę zaworów idzie jeden rodzaj uszczelki ale jak to wykształcony człowiek który zna się tylko na ETCE nie dal sobie tego wytłumaczyć !!)
I Dziękuje Chłopaki (Piszek, Grzechu) Za pomoc przy aucie i za dotrzymanie mi towarzystwa Wielkie dzieki dla dziewczyny Oli za siedzenie ze mna w garazu i pomoc przy czyszczeniu
na sam początek środek z auta został przywieziony do domu i wyczyszczony najpierw w ruch poszedł aceton następnie mleczko do skór z Meguiar's
tu małe zdjęcie jak wyglądało Przed i Po
następnie złożyłem troszkę środek auta czyli podsufitkę, słupki, boczki, uszczelki itd.
Kit FK który był na przodzie poszedł WON a w jego miejsce wpadł gwint KW. Jak już auto miało gwint i wszystko zostało skręcono na tip top wpadł pomysł żeby przymiezyc kolo (auto stoi tak jak stoi nie chciało nam sie juz kręcić bo byla 3 w nocy )kręcony będzie dopiero na wiosnę jak wszystko będzie już zakładane na sezon na razie takie zdjęcia podglądowe
z nowości również został zakupiony olej Castrol Egge Sport 10W60 + Filtr Mann, ślizgi siedzenia, rozrząd, uszczelka miski, uszczelka kolektora ssącego. Problem miałem ze znalezieniem uszczelki pod pokrywę zaworów bo ABF po 95 roku miał inna pokrywę i ciazko znaleźć uszczelkę pod nia ale prawdopodobnie na poniedziałek bede juz ja mial wiec będzie można składać silnik do kupy(i tu pozdro dla pana z serwisu który twierdził ze pod pokrywę zaworów idzie jeden rodzaj uszczelki ale jak to wykształcony człowiek który zna się tylko na ETCE nie dal sobie tego wytłumaczyć !!)
I Dziękuje Chłopaki (Piszek, Grzechu) Za pomoc przy aucie i za dotrzymanie mi towarzystwa Wielkie dzieki dla dziewczyny Oli za siedzenie ze mna w garazu i pomoc przy czyszczeniu
BialyUst, No kozak widze sie dzieje Kolo rozpierd**a banie U mnie tez juz nowe kolko, nie wiem czy widziales
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=338207]Mój mk3 TDI 1Z+[/url]
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Skórka teraz ładnie wygląda, nic tylko dbać
Taka dziewczyna która pomaga przy aucie to skarb
O felach już nie wspomne, będzie mega na tym kole
Pisałem Ci już pw na innym forum odnośnie podsufitki, jakim materiałem została obita/obklejona
Taka dziewczyna która pomaga przy aucie to skarb
O felach już nie wspomne, będzie mega na tym kole
Pisałem Ci już pw na innym forum odnośnie podsufitki, jakim materiałem została obita/obklejona
- mara_010
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No żeś K*** ja pier.. dole Autko odwalona na cacy te skóry to się aż błyszczą kółko w niesamowitym stanie i do tego jak pasuje Powodzenia w składaniu silnika i wszytskiego dokładnie do kupy!! Niech MOC będzie z Tobą
dobrze sie dzieje na sezon...czarny srodek to jest to
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !
ślicznie się prezentują kółeczka
Moje mk2 ---> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=453059" onclick="window.open(this.href);return false;
Na razie Z wyglądu nic nowego niema bo niema czasu zakładać fantów aktualnie plan byl taki ze mial byc wymieniony rozrząd wyszła mała nie przyjemna sprawa mianowicie jakiś (stefan w stodole) dokręcił tak śrubę koła zębatego (na wale) ze za chiny nie mogliśmy jej odkręcić w koncu klucze 3/4 cala poradziły sobie z nia ale śruba do wymiany po zdjęciu kola zębatego okazało sie ze zerwało klin . wiec nie ciekawie
Koło zamówione w serwisie razem ze śruba(prawdopodobnie z magazynu z niemiec ma byc na poniedziałek ), nastepnie simeringi na wale i na wałku rozrzadu tez wymieniam dla własnego spokoju poptem przyszedł pomysł ze prujemy silnik i wymieniamu kazdy simering oraz uszczelki na dzien dzisiejszy wymienione zostały uszczelka pokrywy zaworów, uszczelka miski olejowej, uszczelka chlodnicy oleju(tez maly problem z dostaniem jej na rynku) oraz podstawy filtra oleju. wszystkie weze zdemontowane wszytsko wyczyszczone a nastepnie zamontowane spowrotem Wesoly wszystkie paski tez zostaly zakupione nowe narazie tyle co sobie przypominam ze zrobionych prac
Koło zamówione w serwisie razem ze śruba(prawdopodobnie z magazynu z niemiec ma byc na poniedziałek ), nastepnie simeringi na wale i na wałku rozrzadu tez wymieniam dla własnego spokoju poptem przyszedł pomysł ze prujemy silnik i wymieniamu kazdy simering oraz uszczelki na dzien dzisiejszy wymienione zostały uszczelka pokrywy zaworów, uszczelka miski olejowej, uszczelka chlodnicy oleju(tez maly problem z dostaniem jej na rynku) oraz podstawy filtra oleju. wszystkie weze zdemontowane wszytsko wyczyszczone a nastepnie zamontowane spowrotem Wesoly wszystkie paski tez zostaly zakupione nowe narazie tyle co sobie przypominam ze zrobionych prac