Głośniki w podszybie do Golfa 2
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Głośniki w podszybie do Golfa 2
Witam mam takie pytanie bo własnie czekam na moje nowe radyjko ) i tak sie zastanawiam jaie głośniczki kupić w podszybie w deska bo mam tam tylko jeden co ledwo idzie syf a zastanawiam sie czy kupić oryginalne ?? (dobre sa ?? i do jakiej ceny sie je oplaca kupić!!! ??) a moze kupić jakieś nowki np z allegro jesli tak to jakie ??
Od razu pisze ze nie bede tak grać zeby mi szyby wypadały ale tez nie bede tak grać ze nie bedzie słychać :PP
A i jeszcze jaka średnice ma taki głośnik w podszybiu ??
Jak ktos moze mi pomoc w moich 3 pytaniach to prosze
Od razu pisze ze nie bede tak grać zeby mi szyby wypadały ale tez nie bede tak grać ze nie bedzie słychać :PP
A i jeszcze jaka średnice ma taki głośnik w podszybiu ??
Jak ktos moze mi pomoc w moich 3 pytaniach to prosze
wejda kazdej dlugosci 87 mm:) Ja zalozylem tamten temacik i kupilem glosniki dwudrozne i graja zdecydowanie lepiej niz te co tam byly:)A pozatym na pewno w drzwi wsadz dobre 13 albo zrob panele na 16,5:) Te glosniki w drzwiach polecam trojdrozne pelno tego na rynku:)oczywiscie polecam wercje chrom:) ale to kosztuje:)Kup dobre trojdrozne glosniki w drzwi i bedzie super do tego suba i bedzie gralo:)
[size=117]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
Samochód jest bogiem, Prędkość nałogiem,
Nitro zabawą, A tuning podstawą!
[/size]
wiadomo fabryczne głośniczki maja juz swoje lata każda zamiana na cos nowszego to zapewne będzie zamiana na cos lepszego więc jeśli jakieś 87 dobre sie załozy to ok z tego co słyszałem mozna przerobić i wsadzic 10 cm ale najlepszym rozwiązaniem jest zrobienie paneli w drzwi i zastosowanie zestawu odseparowanego Wtedy róznica będzie ogroma i z jak wielka przyjemnościa będzie sie słuchało muzyki
A co do 37 mm głębokości montazowej coś mi sie wydaje za mało
A co do 37 mm głębokości montazowej coś mi sie wydaje za mało
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
to fajnie )J3L3N pisze:wejda kazdej dlugosci 87 mm:)
tez takie mam na mysli bo chce zeby cos grało z przodu bo jak sie wiezie kogos z tylu to nie kazdy lubi głosniej muzyi słuchać a z tyłu zeby cos słyszeć to 3a dać głosniej a tak mając głośniczi z przodu nie bedzie takiej duzej roznicy )J3L3N pisze:Ja zalozylem tamten temacik i kupilem glosniki dwudrozne
- Kowal_
- płk Gleba
- Auto: VW Passat CC
- Silnik: CCZA
Wejdą 100mm ale trzeba troszkę pokombinować.AdamsFCB pisze:Rozumiem, że w podszybie muszą być głośniczki 87 mm, bo inne nie wejdą
A jeżeli chodzi o drzwi w Mk2, to jakich wielkości głośniki będą pasowały ?? Aha, i dwudrożne do drzwi??
Pozdro
Standardowe otwory w MK2 są przeznaczone na głosniki 130mm.