Montaz progow z GTI, co ma byc w komplecie?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Montaz progow z GTI, co ma byc w komplecie?
więc tak chciałbym sobie kupić takie progi do mojego golfa od gti i proszę was o pomoc co muszę kupić aby były kompletne jak w oryginale, może jakieś dokładne zdjęcia? itp? na co zwrócić uwagę? będę bardzo wdzięczny
Ostatnio zmieniony sob mar 01, 2008 22:20 przez piotrek991, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
mam na oku juz do kupienia tylko chce się dowiedzieć co mi bedzie brakować a moze są kompletne bo nie wiem z ilu elementów i jakich się składają
[ Dodano: Sro Maj 24, 2006 23:39 ]
jeszcze chciałbym się dowiedzieć jak się montuje takie prgi? coś trzeba wiercić przykręcać?
[ Dodano: Sro Maj 24, 2006 23:39 ]
jeszcze chciałbym się dowiedzieć jak się montuje takie prgi? coś trzeba wiercić przykręcać?
F126p, F126p, Polonez, Seicento 1,1, Golf 3, Audi A3, Passat B5, Golf IV, Passat B5, Alfa Romeo 156 JTD,
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Tak wygląda to na rysunku.
Elementów jest niestety więcej niż pisali koledzy wyżej.
Sam próg skłąda się z dwóch cześci, montowany jest na listwę, na to montujesz listwę ozdobną i dodatkowo końcówki każdego progu. Na rysunku wszystko powinno być widoczne.
Elementów jest niestety więcej niż pisali koledzy wyżej.
Sam próg skłąda się z dwóch cześci, montowany jest na listwę, na to montujesz listwę ozdobną i dodatkowo końcówki każdego progu. Na rysunku wszystko powinno być widoczne.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mam nadzieję, że nie długo. Teraz niestety mam strasznie dużo zajęć w pracy. Tydzień temu byłem w Serbii, we wtorek lecę do Bułgarii więc nie ma czasu na robienie aktualizacji.
Może znajdę chwilę czasu i coś wsadzę na stronę. Widzę, że przyzwyczaiłem wszystkich do częstych aktualizacji i teraz nie mogę nawet chwilę odpocząć
Zastanawiam się czy nie wydrukować naklkejek dla osób które korzystają z porad na mojej stronie. Cos w stylu "Supported by www.rydzu.pl" mały duperel do naklejenia na samochodzie użytkownika. Za umieszczenie naklejki na samochodzie jego fotki automatycznie umieszczałbym w mojej galerii. To tylko projekt ale chyba zdecyduję się na takie promowanie stronki.
Mam tylko nadzieję, że znajdą się chętni na naklejki za free.
Może znajdę chwilę czasu i coś wsadzę na stronę. Widzę, że przyzwyczaiłem wszystkich do częstych aktualizacji i teraz nie mogę nawet chwilę odpocząć
Zastanawiam się czy nie wydrukować naklkejek dla osób które korzystają z porad na mojej stronie. Cos w stylu "Supported by www.rydzu.pl" mały duperel do naklejenia na samochodzie użytkownika. Za umieszczenie naklejki na samochodzie jego fotki automatycznie umieszczałbym w mojej galerii. To tylko projekt ale chyba zdecyduję się na takie promowanie stronki.
Mam tylko nadzieję, że znajdą się chętni na naklejki za free.
"Powered by www.rydzu.pl" <- dla mnie gti
[ Dodano: Pią Maj 26, 2006 08:41 ]
super by było jakbys zrobił naklejeczkę z logiem w stylu np takich jak czasem na amerykanskich furach sa poprzyklejane pionowo na drzwiach np HKS, NOS i etc
[ Dodano: Pią Maj 26, 2006 08:41 ]
super by było jakbys zrobił naklejeczkę z logiem w stylu np takich jak czasem na amerykanskich furach sa poprzyklejane pionowo na drzwiach np HKS, NOS i etc
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.