http://allegro.pl/pasek-klinowy-6dpk119 ... 14123.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Pasek po obejrzeniu nie budził zastrzeżeń.seba198666 pisze:pasek raczej nie powodował by czegos takiego chyba ze gdzieś pekniety( musisz zdjąc i sprawdzić cały)
Wszystkie koła pasowe nie miały aż tak odczuwalnych luzów, więc raczej są dobre.seba198666 pisze: zobacz jeszcze jak wyglądają koła pasowe.od klimy i pompy wspomagania czy nie mają luzu bo one tez mogą te wibracje powodować
Łożyska alternatora nie szumią po mojemu. Z tego wynika, że to sprzęgło. Ale pewności nie ma. Trzeba się umówić na wymianę. Szkoda, że trzeba mieć ten specjalny klucz. Obyło by się bez dodatkowych kosztówseba198666 pisze:jesli nie mają to zostaje sprzegiełko alternatora lub masz zatarte łożyska alternatora ale wtedy szumią na odpalonym silniku
Witam. Dziś kupiłem sprzęgło INA za 100 złotych. Nawet cena mi się wydaje w miarę normalna. I do tego pasek teflony. Podobno ma być cichszy. Cena za wymianę sprzęgła 40 złotych. Jutro się wymieni i dam znać czy coś pomogło. Mam nadzieję, że to jest toseba198666 pisze:to sprzegiełko do wymiany innej możliwosci juz nie ma a tym bardziej ze kreci sie w dwie strony.
Właśnie nie chiński. ZA 460 to właśnie rolki firmy INA, pasek Contitech no i ta pompa wody. Ale zamówię jak coś to skf , ruville. Ta cena 460 złotych za taki komplet to chyba dobra?? BO w jednym sklepie podał mi 950 to aż mi nogi się miękkie zrobiły.seba198666 pisze:rolki a gdzie napinacz. 460 to chyba chiński ten komplet.
No niby masz rację co do przebiegu. Nigdy człowiek się prawy nie dowie co było przed kupnem i ile ma naprawdę km. Ale wnętrze nie jest mocno zniszczone. NA dniach założę nowy temat o moim autku to będzie co oceniać.arturo pisze:190 tyś to szczerze powiedziawszy trzeba razy 2 pomnożyć. Większość samochodów niestety ma kręcone liczniki !
jak chinski??seba198666 pisze:460 to chyba chiński ten komplet
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 35 gości