lewe powietrze
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
lewe powietrze
witam
gdzie najczesciej moze łapac lewego powietrza
gdzie szukac w jakim miejscu co sprawdzać.nieruwno chodzi na wolnych obrotach ale tylko jak sie nagrzeje obroty od 1000 od 800 prawie gasnie wymieniłem sonde ,czujnik temperatury, swiece,kable wysokiego napiecia,kopułke i palec.zapłon ustawiony i dalej nic .jak zimny chodzi super.
golf mk3 1.8bezyna
zgory dziękuje
gdzie najczesciej moze łapac lewego powietrza
gdzie szukac w jakim miejscu co sprawdzać.nieruwno chodzi na wolnych obrotach ale tylko jak sie nagrzeje obroty od 1000 od 800 prawie gasnie wymieniłem sonde ,czujnik temperatury, swiece,kable wysokiego napiecia,kopułke i palec.zapłon ustawiony i dalej nic .jak zimny chodzi super.
golf mk3 1.8bezyna
zgory dziękuje
mialem wymienioną uszczelke pod glowicą i uszczelke pod kolektorem sącym jutro sciągne wtrysk i sprawdze tą gume
przed wymianą uszcelki pod glowica tez tak chodził miałem docierane zawory planowaną glowice uszcelniacze wymienione i wszystkie uszcelki
mam nadzieje ze to ta guma
odeze sie jutro jaka djagnoza
przed wymianą uszcelki pod glowica tez tak chodził miałem docierane zawory planowaną glowice uszcelniacze wymienione i wszystkie uszcelki
mam nadzieje ze to ta guma
odeze sie jutro jaka djagnoza
- Paweł Marek
- V.I.P.
bierze się żonce (albo komuś tam) dezodorant w sprayu. Palny ma być. Pryska na zapalonym silniku w podejrzane miejsca dolotu. Chwilowe zwiększenie obrotów oznacza nieszczelność. Taka porada gdyby ktoś najpierw chciał się dowiedzieć co jest zepsute zanim pół auta wymieni.piotr2 pisze:ak nie zmienisz to nie zobaczysz
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
witam!!! sprawdz przewód podciśnienia łączący serwo hamulców z 3 lub 4 garem. przyłóż rekę i bedziesz czuł jak zaciąga lewe powietrze. A przypadkiem delikatnie pozimom oleju sie ni podniósł???
[ Dodano: Sro Maj 24, 2006 20:02 ]
tylko to razczej na zimnym też by było ale sprawdz moze jak się rozgrzewa ten przewód gumowy to w miejcu opesek przepuszcza (moze nie sa dociśnięte albo wcale ich nie ma)???
[ Dodano: Sro Maj 24, 2006 20:02 ]
tylko to razczej na zimnym też by było ale sprawdz moze jak się rozgrzewa ten przewód gumowy to w miejcu opesek przepuszcza (moze nie sa dociśnięte albo wcale ich nie ma)???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
VW jest Bogiem, GLOF nałogiem, PRĘDKOŚĆ zabawą, a SZCZĘŚCIE podstawą!!!
[ bo inaczej to srogie mandaty czekają ;) ]
[ bo inaczej to srogie mandaty czekają ;) ]