Witam wszystkich po pierwsze mam problem z golfem III gti 8v niedawno go sprowadziłem jak sie pozniej okazało jechałem z Niemiec ze zwarta sonda lambda z ktora do dzis sobie nie poradziłem bo zamontowałem w nim sonde od oktawi 2.0 ale niedziała...?
po drugie silnik ma w papierach wbite 101KW (na poczatku miał85) i wcale tego nieczuc jedzie jak gdyby miał 100ps,a nie 138ps ktore powinien miec
Po trzecie prosiłbym o jak najwiecej informacji o tym silniku,pozdrawiam
PROBLEM Z GOLFEM III GTI 8V.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Golf III GTI 8V
- Mały gagatek
Golfiacz 2.0 8V miał 115 kuca czyli 85 KW a 150KM czyli 110KW miał golfiacz też 2.0 ale z nowszym silnikiem 16V..
Jeśli chodzi o sonde lambda to z octavii 2.0 8V powinno faktycznie być dokładnie to samo bo vw nie zmieniał tewgo silnika więc nie wiem w czym może być problem.. Wdepnij do jakiegoś zaufanego mechesa...
Jeśli chodzi o sonde lambda to z octavii 2.0 8V powinno faktycznie być dokładnie to samo bo vw nie zmieniał tewgo silnika więc nie wiem w czym może być problem.. Wdepnij do jakiegoś zaufanego mechesa...
Nadzieja...
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
a sonda wskazuje bogato czy ubogo czy co z nia jest?? moze cos w wiazce??
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.