JacekTDI, wiem, ze musialby rozdzielic sygnal wtedy, zeby grala pod tym lub pod tym. Dlatego napisalem prosta opcja - wlaczanie wzmaka na 'pstryczek' i gra sub albo nie gra wogule. Jest bas albo nie ma a regulacja na radiu - o ile radio posiada a regulacje.
Wlasnie, dawidtypa, jakie radio masz? No i jaka skrzynke, jak juz kolega pytal.
Kombinacje ze wzmacniaczem
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.
Radio mam jakieś bezfirmowe wiem tylko ze ma 4x80w a skrzynke magnata 300w
No informacji cała KUPA.
Niedługo na radiach zza Wielkiego Muru będą pisać 4x150WATT i też każdy laik będzie to łykać, no ale mniejsza z tym.
Słuchaj wejdź sobie na to cholerne ALLEDROGO, znajdź wzmaka z pilotem na kablu w cenie Tobie pasującej i temat załatwiony, a jak chcesz bez pilota z jakimś głupim przełącznikiem dyńdającym pod kierownicą, siedzeniem czy czymś tam innym to sobie weź wzmak bez pilota, kup w elektrycznym pstryczek do tego zaopatrz się w lutownicę i DO DZIEŁA INŻYNIERZE!!!
Temat zamknąć, bo jest żenujący....
Niedługo na radiach zza Wielkiego Muru będą pisać 4x150WATT i też każdy laik będzie to łykać, no ale mniejsza z tym.
Słuchaj wejdź sobie na to cholerne ALLEDROGO, znajdź wzmaka z pilotem na kablu w cenie Tobie pasującej i temat załatwiony, a jak chcesz bez pilota z jakimś głupim przełącznikiem dyńdającym pod kierownicą, siedzeniem czy czymś tam innym to sobie weź wzmak bez pilota, kup w elektrycznym pstryczek do tego zaopatrz się w lutownicę i DO DZIEŁA INŻYNIERZE!!!
Temat zamknąć, bo jest żenujący....