Witam
autko to golf 2 1988rok, wersja memphis 2/3drzwi
czy fotel pasażera będzie pasować w miesce fotela kierowcy , nie moge dostać nigdzie fotela do golfa 2 ( nawet na allegro nie ma, wole osobiscie kupić fotel bo przesyłka fotela bedzie droga... )
fotele golf 2
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
fotele golf 2
Bedzie.Ucho od pasa da się przełożyć,a jak masz pięciodrzwiowy to odpada problem ze składaniem fotela.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
fotele golf 2
NIE będzie. Fotel pasażera nie pasuje z fotelem kierowcy zamiennie. Są symetryczne nogi, nie da rady. Tapicerki, gąbki oraz oparcie obu foteli są identyczne (w wersji 5d), natomiast jest inna podstawa fotela - więc nie spasuje do szyn. W wersji 3d tapicerka oparcia oraz rama oparcia siedzenia kierowcy różni się od siedzenia pasażera.
- Hankie
- Ma gadane
- Auto: Mała czeska torpeda w kombi
- Silnik: AZQ
fotele golf 2
Samo przełożenie to ww problem, polecam przełożenie gąbek, lekka grzebanina (mnie załamuję to 'sianko' w fotelach ) trzeba się postarać, ale stopień wysiedzenia gąbek z prawego fotela znacznie mniejszy.
mkIII [1Z] - cały ori, z kaseciakiem
- majekMK2
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
fotele golf 2
a nawet możesz kupić fotel z 5D będzie pasował bo tylko jeden mechanizm blokujesz do gory a drugi sobie mocujesz jakoms linkę i podnosisz fotel wiele razy tam robiłem znajomym i nawet ja teraz mam z mk3 5D
Były golfik:/
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=111197
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=111197