[mkIV] tuleje regulacyjne tylne zawieszenie
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Witam,
Mam pytanie, czy podejdą do sprężyny H&R (w razie co mogę podać nr produktu - sprężyny ) tuleje regulacyjne z innego zawieszenia gwintowanego? Np. MTS, TA, KONI, KW itd. ? Wiem, że ta sprężyna w zestawie z amorem pochodzi z zawieszenia gwintowanego i ma zakres regulacji 20 - 60
Muszę coś takiego ogarnąć, a jak dziś pytałem się u dystrybutora H&R to cena 800 zł za 2 sztuki mnie zabiła więc trzeba szukać jakiegoś innego rozwiązania.
Będę wdzięczny za podpowiedź.
Pozdrawiam
Mam pytanie, czy podejdą do sprężyny H&R (w razie co mogę podać nr produktu - sprężyny ) tuleje regulacyjne z innego zawieszenia gwintowanego? Np. MTS, TA, KONI, KW itd. ? Wiem, że ta sprężyna w zestawie z amorem pochodzi z zawieszenia gwintowanego i ma zakres regulacji 20 - 60
Muszę coś takiego ogarnąć, a jak dziś pytałem się u dystrybutora H&R to cena 800 zł za 2 sztuki mnie zabiła więc trzeba szukać jakiegoś innego rozwiązania.
Będę wdzięczny za podpowiedź.
Pozdrawiam
Teoretycznie średnica sprężyny jest taka sama. Nie powiem na 100% jak jest z H&R natomiast potwierdzę podmianę sprężyn z regulacjami FK Highsport<->TA Technix, FK Highsport<->KW V1
Diagi, dzięki za info, a masz możliwość zmierzenia sprężyny jakiejś innej?
teoretycznie nie powinno byc kłopotówDiagi pisze:FK Highsport<->TA Technix, FK Highsport<->KW V1
Nie mam już innych możliwości sprawdzenia tego, ale wszystko przemawia za tym że te podmianki wchodzą w grę.
chyba każda regulacja podejdzie ponieważ sprężyna ma dolny zwój takich samych wymiarów żeby pasował do mocowania na belce
pelton, szkoda ze teraz potrzebujesz moje polecialy na smietnik bo bylo za wysoko a nikt tego nie chcial
[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]
Yaro1981, szkoda
nie wywala się takich rzeczy
mimo wszystko jeśli bedziędziesz wiedział kto się chce pozbyć takich tuleji daj znać
nie wywala się takich rzeczy
mimo wszystko jeśli bedziędziesz wiedział kto się chce pozbyć takich tuleji daj znać