mk3 soczewka w ori lapmy ?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witajcie, mam do was pytanie, chciałbym wsadzić soczewkę w moje lampy są to h1+h1, i mam do was pytanie, czy działa to na zasadzie, dopasowuje dziurę do soczewki i przykręcam czy tam nituje soczewkę czy jest dużo babrania ustawiania itp ? no i czy szkło trzeba wtedy polerować ?
szkło musisz spolerować tylko jeżeli będziesz miał xenon, a z ustawianiem jest sporo zabawy, na yt jest kilka filmików jak to ustawić...
Polerka musi być. Z takimi zabawami jest masę rzeźby. Obie soczewki muszą być IDENTYCZNIE ustawione pod względem góra/dół i prawo/lewo. Bez tego albo będziesz dawał po oczach albo nie ustawisz lampy.
Zabawa nie polega na tym że wbijasz soczewę i jazda. To trzeba ciąć, nitować, kleić, szlifować, piłować...jak nie masz pojęcia co i jak tylko lampy zryjesz.
Zabawa nie polega na tym że wbijasz soczewę i jazda. To trzeba ciąć, nitować, kleić, szlifować, piłować...jak nie masz pojęcia co i jak tylko lampy zryjesz.
rzezba i trzeba polerowac szklo
bylo o tym
bylo o tym
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
szkło można kupić spolerowane na allegro w sumie...
z montażem to tak jak wszyscy piszą.. sporo zabawy i rzeźbienia i trzeba to zrobić dobrze a nie "byle było"...
z montażem to tak jak wszyscy piszą.. sporo zabawy i rzeźbienia i trzeba to zrobić dobrze a nie "byle było"...