Samochód miał z nitro moc 650-700km w tych granicach, golf bez nitro miał niecałe 500km a jakiś czas siedziały dysze od nitro na 200km potem zostały zmienione na coś około 200 chyba na 150 lub deko większą z tego względu że nie było direcportu i przy strzale 200koni często na stracie rozrywało silikony i opaski a raz nawet jedną część orurowania z kwasuwki rozerwało.Piaseczeq pisze:chodziło mi o to że było ~600KM razem ze strzałem z nitro. Może Daniel się wypowie to będzie dokładny wynikRafalek114 pisze:Skad wam sie biora te wyniki ?? jak moglo byc 600 bez nitro jak sprezarka miala wydajnosc do 500km ??
MK IV R32 Turbo by Daniel1d 590km
Moderator: G0 Karcio
Re: MK IV R32 by Daniel1d
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
Tylko po co? Taki swap to by pewnie wyszedł z 10-15tyś i były bo Ty pieniądze wyrzucone w błoto.Nie dość że przy swapie jest jak zawsze kupa problemów to pewnie ten silnik nie wytrzyma dużo więcej niż 3.2 .Lepiej 15tyś było by przeznaczyć na zakucie silnika 3.2 .vr6syncro pisze:(...a nie lepiej było wrzucić r36 (299ps) i to uturbiać?)
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
rozumiem że zmiana dlatego, że z tamtego już więcej nie dało się wycisnąć, no ciekaw jestem jaką mocą zaskoczysz w tym projekcie,
powodzenia w modach
powodzenia w modach
MK IV R32 by Daniel1d
Można było by i tysiąc koni z tamtego wycisnąć tylko po co?arturek320 pisze:rozumiem że zmiana dlatego, że z tamtego już więcej nie dało się wycisnąć,
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
Chyba raczej zmiana nastąpiła bo Daniel chciał nowy projekt, jest z pokroju ludzi którzy lubią "dłubać" przy samochodach. Był projekt, zajebisty, teraz będzie następny jeszcze lepszy.
"Dodatkowa moc czyni cię szybszym na prostych, obniżenie wagi czyni cię szybszym wszędzie..."
MK IV R32 by Daniel1d
daniel1d pisze:Można było by i tysiąc koni z tamtego wycisnąć tylko po co?
no nowy nabytek ma na pewno większy potencjał
MK IV R32 by Daniel1d
Nowe fanty.Dodatkowe zegary,temp. oleju,egt, boost.
Uploaded with ImageShack.us
www.proturbo.com.pl
Będą pewnie tak jak w poprzednim golfie czyli przed licznikiem.KoVal pisze:daniel1d, w słupku czy masz lepszy pomysł na to ?
www.proturbo.com.pl
MK IV R32 by Daniel1d
ohoho bedzie grubo tutaj bede obserwowal i kibicowal z mojej "w porownaniu juz" serii
MK IV R32 by Daniel1d
daniel1d,
jakie sprzęgło planujesz ,kiedy auto będzie robione w proturbo? dasz rade przed sezonem 2011?
jakie sprzęgło planujesz ,kiedy auto będzie robione w proturbo? dasz rade przed sezonem 2011?
sprzęgło będzie seryjne od r32 z wzmocnionym dociskiem.Mam dwa sprzęgła od r32 wiec zrobi się z nich jedno.Nie wiem kiedy dokładnie może w marcu coś zacznie się robić.gluszcz pisze:daniel1d,
www.proturbo.com.pl