[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
mara_010, dzięki generalnie zakupiony do używania, ale w lato
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- mara_010
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Black Devil by POOREK
Oj w zimę też można używać narty i poleciał na stoki:)
więc nie ma co tylko zostaw jak masz ich używać bo nie ma co wywalać jeśli nie przeszkadzają w takim stopniu że nie idzie wytrzymać
więc nie ma co tylko zostaw jak masz ich używać bo nie ma co wywalać jeśli nie przeszkadzają w takim stopniu że nie idzie wytrzymać
Black Devil by POOREK
POOREK, kwestia przyzwyczajenia nie jest aż tak głośno. U mnie jeszcze kosz i 4 skrzynki na dachu i śmigałem... A ty planujesz jeszcze coś na te belki? Bo jak wyłącznie belki chcesz zostawić to wygląd do mnie nie przemawia, jakiś kosz i będzie robić robotę.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
simon180, tutaj mi podpowiedziano że najgłośniej jest jak dwie belki są na dachu nie połączone ze sobą w żaden sposób może inaczej się jakoś opory rozkładają, nie mam pojęcia... a co to czegoś do belek to... hm... może już coś jest, może będzie, a może w ogóle z bagażnikiem nie będę śmigać poza użytkiem do wożenia roweru you know o co kaman ?
apropo, właśnie bagażnik dzisiaj zdjąłem z dachu, była wreszcie na to chwila... a nowego? chyyyyba nic
apropo, właśnie bagażnik dzisiaj zdjąłem z dachu, była wreszcie na to chwila... a nowego? chyyyyba nic
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
Black Devil by POOREK
Odpowiedni zestaw na dach robi robotę To może na belki zamiast kosza wrzucić trumnę
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Black Devil by POOREK
Merffik, simon180, 2 miesiące cierpliwości
zmieniłem zdanie, serii nie będzie
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
Re: Black Devil by POOREK
konkrety paniePOOREK pisze:Merffik, simon180, 2 miesiące cierpliwości
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- JakPodglosnisz
- Ma gadane
[golf mk3] Black Devil by POOREK
Według mnie najlepsza trójka na forum Masz u mnie szacunek kolego. Jednym słowem- piękny.
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: Black Devil by POOREK
sezon się zbliża - to jest niezbity konkretBroda6666 pisze:konkrety paniePOOREK pisze:Merffik, simon180, 2 miesiące cierpliwości
pod tym się raczej nie podpiszę nie można wyłonić najlepszej, a jestem zdania że nie ma mnie nawet w pierwszej 10 czy 20 w każdym razie dzięki kolegoJakPodglosnisz pisze:Według mnie najlepsza trójka na forum Masz u mnie szacunek kolego. Jednym słowem- piękny.
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
a to jest cos takiego?? ja to sie wogole nie lapie ze swoim parchemPOOREK pisze:pod tym się raczej nie podpiszę nie można wyłonić najlepszej, a jestem zdania że nie ma mnie nawet w pierwszej 10 czy 20 w każdym razie dzięki kolego
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- JakPodglosnisz
- Ma gadane
Napisałem, że według mnie. To jest moje prywatne zdanie i kwestia gustu
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: [golf mk3] Black Devil by POOREK
dzięki, dzięki po prostu najbardziej trafiona w twój gust trójka na forumJakPodglosnisz pisze:Napisałem, że według mnie. To jest moje prywatne zdanie i kwestia gustu
Nie ma niczego takiego. Po prostu w domyśle wysnułem, że gdyby był taki ranking to odpadłbym w przedbiegach nawet dalej niż do pierwszej 20, kto wie czy nie 50. Ludzie mają tak dopracowane auta że ja czy Ty możemy jedynie pomarzyć o czymś takim. poza tym jest jeszcze kwestia po co robisz auto, czy po to żeby śmigać po zlotach i łapać się na każdy film, konkurs, czy po to żeby na forum pokazywać że włożyłeś 50tys a nie 2tys, czy po to żeby jeździć nim na codzień i wszystkie te konkursy i rankingi najzwyczajniej w świecie Cię.... nie obchodzą czy też jeszcze po co innego robisz auto.. takie spostrzeżenia pozostawiam każdemu z osobna i generalnie mnie to nie interesujeBroda6666 pisze:a to jest cos takiego?? ja to sie wogole nie lapie ze swoim parchemPOOREK pisze:pod tym się raczej nie podpiszę nie można wyłonić najlepszej, a jestem zdania że nie ma mnie nawet w pierwszej 10 czy 20 w każdym razie dzięki kolego
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt: