parujące szyby
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
parujące szyby
witam
tak jak wyżej czym to może byś spowodowane ?
tak jak wyżej czym to może byś spowodowane ?
welcome to my world -> viewtopic.php?f=88&t=360438" onclick="window.open(this.href);return false;
parujące szyby
Tak jak koledzy wyżej piszą i dodam jeszcze że może tez parowac jak jest cały czas włączony obieg wewnętrzny
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
parujące szyby
Do auta dostaje sie gdzies woda.. szukaj mokrego dywanu. Sprawdz folie w drzwiach. Tydzień temu poruszaliśmy juz ten temat w mk3 lecz z zamarzniętą skroploną para na szybach.. poszukaj.. to to samo lecz bez zamarzania ;>:>:>
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;
parujące szyby
Teraz wchodzisz do auta, śnieg na butach, śnieg zostaje w aucie. Auto się nagrzewa, śnieg się topi. Wycieraczka mokra, w aucie jest ciepło, woda paruje, siada na szybach. Szyby zaparowane...
parujące szyby
Nie do końca się zgodzę. Nie dbam o czystość obuwia wchodząc do auta, czasem na gumie sporo wody stoi a mimo wszystko szybki mam suchutkie.skaktus pisze:Teraz wchodzisz do auta, śnieg na butach, śnieg zostaje w aucie. Auto się nagrzewa, śnieg się topi. Wycieraczka mokra, w aucie jest ciepło, woda paruje, siada na szybach. Szyby zaparowane...
Zdejmij podszybie, zobacz stan filtra. Rozbierz to wszystko i wywal liście, odblokuj odpływ wody z okolic obudowy filtra.
Jeśli masz słodkawy, charakterystyczny zapach w aucie to niestety nagrzewnica.
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
parujące szyby
u mnie w m2 doszukałem sie 4 źródeł wody.
1. dziurki znaczka w tylej belce.. znaczek był ori ale ciekło
2. łączenie żagla z szybą do góry w kącie
3. dmuchawą laciało
4. pozrywane folie w drzwiach..
1. dziurki znaczka w tylej belce.. znaczek był ori ale ciekło
2. łączenie żagla z szybą do góry w kącie
3. dmuchawą laciało
4. pozrywane folie w drzwiach..
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;