Gruszka, siłownik podciśnienia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, mam sparciała gruchę do wymiany, w ASO krotko stwierdzili, ze mam problem z geometria VNT i cale turbo do wymiany. Poki co to grucha i moje pytanie czy powoływać sie na jakis nr z Etki czy jesli na alledrogo pisza ze do 1.9 tdi to bedzie dobra. Turbina to kkk, silnik ATD. Nie mam na razie mozliwosci by sprawdzic numer na turbinie. Gdzie polecacie wymiane, bo do ASO chyba juz nie pojade? Bede wdzieczny za pomoc
Zapytaj na regionalnym i chłopaki na pewno Ci doradzą do kogo jechać....
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Dzieki, popytam, gdyby ktos wiedzial jaka gruszka podejdzie, to bede wdzieczny
napewno taka:cornyvlad pisze:gdyby ktos wiedzial jaka gruszka podejdzie, to bede wdzieczny
http://allegro.pl/zawor-cisnieniowy-kkk ... 20097.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Gruszka, siłownik podciśnienia
cornyvlad pisze:Witam, mam sparciała gruchę do wymiany, w ASO krotko stwierdzili, ze mam problem z geometria VNT i cale turbo do wymiany. Poki co to grucha i moje pytanie czy powoływać sie na jakis nr z Etki czy jesli na alledrogo pisza ze do 1.9 tdi to bedzie dobra. Turbina to kkk, silnik ATD. Nie mam na razie mozliwosci by sprawdzic numer na turbinie. Gdzie polecacie wymiane, bo do ASO chyba juz nie pojade? Bede wdzieczny za pomoc
pamietaj ze w aso nie naprawiaja tylko wymieniaja ja bym jeszcze lepiej sprawdzil jak sie ma turbo . Wymienic sama gruszke , turbo wyczyscic i zobaczyc
http://allegro.pl/zawor-turbiny-vw-golf ... 94239.html" onclick="window.open(this.href);return false; Pogadaj z nimi,siedzą w temacie zaworów podciśnieniowych.
Czy gruszkę trzeba jakoś adaptować po wymianie czy wystarczy ustawić sztangę na taką samą długość jak poprzednia?
czy warto kupowac zamienniki ? nigdzie nie moge dostac ori gruszki do turbo od AHF . czy jednak wstrzymywac sie i zamowic przez internet ori ? Jezeli zamiennik to jaki polecicie?
http://aukcjewp.wp.pl/nowy-zawor-turbo- ... 25079.html" onclick="window.open(this.href);return false; zamowilem taka
Do końca stycznia jest promocja na gruszki Garretta u tych gości z aukcji o której pisał Artiks. Kupujesz używaną sprawną gruszkę za 89zł z 6miesięczną gwarancją i w ciągu miesiąca musisz im odesłać swoją starą, niezależnie w jakim jest stanie. Całkiem tanio. Choć to promocja jedynie na GARRETTA. Gruszki do KKK są dużo droższe. Tylko nie mam jak sprawdzić jaką mam turbinę. Muszę trochę rur zdjąć żeby się tam dostać, a pogoda nie służy
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
macie jakąś instrukcję do wymiany tej gruszki, mam ten sam problem i musze się jakoś zabrać w końcu do tematu