Mk4 które lampy od MAPETA?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Nie no ja chcę czarną soczewkę. ;pp Może jakbym zobaczył VT tych lamp to bym się zastanowił.
Chcę założyc xenon 4300k żeby lepiej widziec bo jeżdżę głównie wieczorami.
No to ja cienie i tak nie rozumiem...Xen 4300 czy to 12 000 to i tak pod te lampy to nielegal. Xen tylko z oryginalnymi lampami pod xen przygotowanymi lub jak ty chcesz chińska rzeźba i tyle. PRzy xenie z chin, będziesz musiał z tyłu lampy wiercić / wycinać otwory na kable, zero spryskiwaczy, poziomowania...łe. Takim trybem odrazu tracisz gwarancję... Lepiej poczytaj temat o przekaźnikach w golfach i o porządnych żarówkach. Tematy bardzo rozległe i wielu bardzo usatysfakcjonowały.
Xenon nie xenon, po prostu chcę czarną lampę najlepiej soczewkę i nie wiem którą wybrac. Ori xenon nie podoba mi się aż tak a poza tym cena kosmiczna. U mnie po mieście jeżdżą auta z xenonami bez soczewki nawet i rażą jak spawarka.
Re: Mk4 które lampy od MAPETA?
To ty też zamontuj sobie do tych co masz xena i po sprawie...siwysdz pisze:Xenon nie xenon, po prostu chcę czarną lampę najlepiej soczewkę i nie wiem którą wybrac. Ori xenon nie podoba mi się aż tak a poza tym cena kosmiczna. U mnie po mieście jeżdżą auta z xenonami bez soczewki nawet i rażą jak spawarka.
Kup te które ci się podobają a nie pytaj ludzi które wybrać. Ma się tobie podobać a nie innym. Zecyduj się w końcu, zachowujesz się jak baba w sklepie z butami
No chyba od tego jest forum, że można zapytac o zdanie innych. Wezmę te bez ringów.
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
Jak jeszcze nie kupiles to zastanow sie nad Bixenonem:siwysdz pisze:No chyba od tego jest forum, że można zapytac o zdanie innych. Wezmę te bez ringów.
http://allegro.pl/bi-xenon-bixenon-golf ... 98660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/bi-xenon-bixenon-golf ... 99196.html" onclick="window.open(this.href);return false;
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8
viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
Bixenonu oryginalnie do MK4 nie było. Pierwsze wiem na 100% że od użytkownika tego forum. Druga soczewka jest tylko atrapą.
Lampy z 2 linka mają pomalowane odbłysniki długich co kiepsko wygląda i jeszcze bardziej uwidacznia przeróbkę...
Lampy z 2 linka mają pomalowane odbłysniki długich co kiepsko wygląda i jeszcze bardziej uwidacznia przeróbkę...
Ale te dwa linki to te same lampy.skaktus pisze: Lampy z 2 linka mają pomalowane odbłysniki długich co kiepsko wygląda i jeszcze bardziej uwidacznia przeróbkę...
To nie są te same lampy. Przyjrzyj się dobrze. Pierwsza lampa / link ma 2 soczewki. Jedna soczewa to bixenon, druga to atrapa.
Lampa druga / link drugi to bixenon, a obok na czarno pomalowany odbłyśnik.
Lampa druga / link drugi to bixenon, a obok na czarno pomalowany odbłyśnik.
- Arkadiush
- Forum Master
- Kontakt:
Ja wiem ze oryginalnie nie bylo Bixenona w Golfie IV
Ale gdybym mial wybierać to juz wolałbym te z aukcji co podalem, jak mowiles ze chcesz dolozyc xenon to musisz tez kilka rzeczy dokupić wiec tu masz gotowe i pomalowane...
Ale gdybym mial wybierać to juz wolałbym te z aukcji co podalem, jak mowiles ze chcesz dolozyc xenon to musisz tez kilka rzeczy dokupić wiec tu masz gotowe i pomalowane...
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8