Podłączenie szyb...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Podłączenie szyb...
Witam. chciał bym zaczerpnać informacji na temat podłaczenia szyb w moim golfiku , w boczkach sa juz silniczki wszytsko jest zrobione aby pociagnac kable i własnie tu jest problem pod co podłączyć najszybciej i najłatwiej ??? .Z góry dziekuje za infoPozdrawiam
Podłączenie szyb...
Najszybciej to pod skrzynke bezpiecznikową
i najbezpieczniej.

[url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=452299[/url]
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Podłączenie szyb...
Zależy, czy szyby oryginalne, czy nie. Masę bierzesz z blaszki nad skrzynką bezpieczników, a +12V stale - ze skrzynki - musisz ją zdjąć z zaczepów (trzeba zdemontować półkę nad nogami kierowcy) i z tyłu skrzynki, gdzie przychodzi gryby czerwony kabel masz wolne konektory - tam masz +12V - oczywiście podłączaj przez bezpiecznik.
-
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Podłączenie szyb...
mati0931, chłopie szukajka od tego jest http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=21368" onclick="window.open(this.href);return false;
LEŚNY PRZYTULAS
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Podłączenie szyb...
Przemek, przeczytaj dokładnie o co chodzimati0931 - on nie szuka schematu, bo to już ma zrobione.
- klintonMK2
- Gadatliwa bestia
Podłączenie szyb...
ja to ostatnio robiłem, szyby nieoryginalne. wpiąłem się +12v w żółto czarny kabel od stacyjki (szyby są po kluczyku) a masę gdzieś pod blaszki od deski rozdzielczej (miękka z metalowym stelażem) wszystko działa, a podpięcie zajęło 5 minut