SWAP Pierburga 2E2 I 2EE na Webera by KamilW
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Piter navi,patrząc na foty ,chodzi mi o dzwignie z prawej strony gaziora ,nie cięgło gazu
-
- Mały gagatek
Re: SWAP Pierburga 2E2 I 2EE na Webera by KamilW
Wiem,wiem może na fotkach to tak wygląda,ale wszystko śmiga w 100%nygdar pisze:Piter navi,patrząc na foty ,chodzi mi o dzwignie z prawej strony gaziora ,nie cięgło gazu
-
- Mały gagatek
Na gaźniku oprócz "zestawu" z poloneza z rurkami do lpg dorobiłem z tego samego "ebonitu" kółko wyciąłem otwory przykręciłem do gaźnika i na to guma od kr'a bodajże, reszta to rurki,obudowa z filtrem od golfa 3 (po małym tuningu,zmniejszyłem obudowę w oryginale nie wchodzi za duża ) jak znajdę chwile to zdemontuje dolot/górę i zrobię fotkinygdar pisze:aaaaaaaa powiedz jak zamontowałeś dolot
Jak zwykle na szybko obiecane fotki Coś więcej to śmiało pisać
Ostatnio zmieniony wt sty 11, 2011 22:03 przez Piter navi, łącznie zmieniany 1 raz.
Piter navi powiem ci że masz łeb. wszystko spasowane i działające. juz mnie też męczy żeby zamontować webera ale kur..e dalej nigdzie nie moge znaleźć ani tekstolitu ani aluminium . Juz mnie to doprowadza do stanu depresyjnego
-
- Mały gagatek
Bez przesady jeszcze do ideału to dużo brakuje, ale tak to już jest czasu mało,autko codziennie jeździ,więc po pracy z doskoku na szybko się rzeźbi i tak wygląda poszukam, może jeszcze znajde kawałek tej płyty to mogę ci oddać (pilnik+jakaś "maszynka" i jedziesz)mcgajwer pisze:Piter navi powiem ci że masz łeb. wszystko spasowane i działające. juz mnie też męczy żeby zamontować webera ale kur..e dalej nigdzie nie moge znaleźć ani tekstolitu ani aluminium . Juz mnie to doprowadza do stanu depresyjnego
szukanie "czegoś" na kryzę zakończone powodzeniem najśmieszniejsze jest to ze miałem to pod ręką. znalazłem w robocie starą zgrzewarkę do wulkanizacji opon, jest cała pozaokrąglana, ale na szczęście boki ma płaskie i : UWAGA : 10mm grubości. prawie podskoczyłem z radosci. teraz tylko jakos to musze złożyć do kupy.
Piter navi////// wielkie dzieki za fotki ,klasa zamysł,ide kopiować .NIECH ŻYJE WEBER I POLSKA MYŚL TECHNICZNA I PRAKTYCZNA
widać na fotce 7 postów wyżej że ma rurkowy, ponos on jest najlepszy z tego co słyszałem i tez taki mam do mojej dupowozu.
weber śmiga!!!!!!!!!!!!! ale mam mały problem schodzi mi paliwo z komory pływakowej , po nocy i po długim postoju . \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!
nygdar masz u siebie LPG??? jak ci to chodzi na benzynie i na gazie??? jest różnica miedzy pierburgiem? Jak masz jakies uwagi na plus albo minus dla webera to dawaj, bo ja ostatnio jestem zawalony robotą i nie mam czasu na swoje auto. a najgorsze że wszystko mam tylko to musze złozyć.