MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
Re: MKIV Variant by truckman
Wszędzie znajdzie się jakaś patologia... niestety...Antonioo pisze:a u mnie po mieście chodzą i błotniki piąstkami wduszają ;p
Re: MKIV Variant by truckman
Miałem pisać priva ale zadam pytanie włascicielowi tutaj.
Truckman-ie mam pytanie jeszcze w sprawie tych rączek drzwiowych,powiedz mi czy zdzierałeś tą gumę tylko na zewnętrznej części?I czy malowana była tylko ta część zewnętrzna.
Powiedz mi prosze jeszcze ten podłokietnik masz oryginalny czy zamiennik,jeżeli zamiennik to jak sie sprawuje czy np.nie trzeszczy za bardzo.
Truckman-ie mam pytanie jeszcze w sprawie tych rączek drzwiowych,powiedz mi czy zdzierałeś tą gumę tylko na zewnętrznej części?I czy malowana była tylko ta część zewnętrzna.
Powiedz mi prosze jeszcze ten podłokietnik masz oryginalny czy zamiennik,jeżeli zamiennik to jak sie sprawuje czy np.nie trzeszczy za bardzo.
MKIV Variant by truckman
rafal0325, zamiennik, nie trzeszczy podczas jazdy, ale jak dorwiesz ori to bierz ori, zawsze materiałowa góra taka jak fotele.
Na drzwiach malowałem całe rączki, obie części.
Na drzwiach malowałem całe rączki, obie części.
MKIV Variant by truckman
Chwile tu nie zaglądałem a tu dalej do przodu się dzieje i w dalszym ciągu zmiany fajne
MKIV Variant by truckman
Jak pech to pech...
Właśnie ręczniczkami papierowymi skończyłem wycierać około 0,6 litra oleju silnikowego do diesla. NIe wiem jak to się wylało, ale syf niesamowity. Jedyny plus akcji jest taki, że wytarłem wszytskie kurze zza plastików bagażnika
Minus, że wlepka wygląda jak po dryfowaniu Wisłą do Bałtyku
Właśnie ręczniczkami papierowymi skończyłem wycierać około 0,6 litra oleju silnikowego do diesla. NIe wiem jak to się wylało, ale syf niesamowity. Jedyny plus akcji jest taki, że wytarłem wszytskie kurze zza plastików bagażnika
Minus, że wlepka wygląda jak po dryfowaniu Wisłą do Bałtyku
MKIV Variant by truckman
az tyle na dolewke wozisz? ;p
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !
MKIV Variant by truckman
truckman, eeee sorry wczesniej przeczytalem 6 litrow
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !