Witam wszystkich!
Mam takie pytanie myślę o zwiększeniu mocy w swoim golfie poprzez montaz turbo albo wałków albo jednego i drugiego Tylko gdzie by mi to zrobili i za ile i czy w ogole się opłaca A moze kupić inny silnik Dziękuję za wszystkie sugestie
Jak zwiększyć moc
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Kenaj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wszyscy piszą że w RP nie ma co grzebać, ale jak chcesz to przecież możesz, tylko pozostaje pytanie ile chcesz osiągnąc??
jak chcesz pocztac to napisałem w moim temacie co zrobiłem w RP, a jak chcesz szczegóły to na "pw".
zmiana silnika to najmniejsza linia oporu-takie jest moje zdanie!!
pzdr
jak chcesz pocztac to napisałem w moim temacie co zrobiłem w RP, a jak chcesz szczegóły to na "pw".
pzdr
"Volkswageny nie kapią olejem, one tak zaznaczają swój teren"
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kenaj pisze:Wszyscy piszą że w RP nie ma co grzebać, ale jak chcesz to przecież możesz, tylko pozostaje pytanie ile chcesz osiągnąc??
pzdr
po prostu z silnika RP za wiele nie wyciagniesz i w tym momencie lepiej oplacalne jest kupic silnik 1.8T niz ładowac kupe kasy w czesci a przyrost mocy bedzie znikomy.
Trzeba zmienic silnik na bardziej rozwojowy i nowoczesny

po co komplikowac sobie zycieKenaj pisze:Wszyscy piszą że w RP nie ma co grzebać, ale jak chcesz to przecież możesz, tylko pozostaje pytanie ile chcesz osiągnąc??
pzdr

silnik to lepsza opcja a teraz ceny silnikow troche spadły i mozna sie za czyms rozgladnac
zauzmy ze chcesz wydac 5tys
wałkow niemasz tylko wałek
turbo da rade ale zamalo kasy i osiagi beda jak 1.8T w standardzie albo gorsze no chyba ze wielka swinie turbine wsadzisz ale to juz koszty sa niemilosierne

Tez tak sobie myślałem o zmianie silnika to chyba najkorzystniejsze rozwiązanie
Dzięki
(poszukam sobie może czegoś albo zmienie auto oczywiście na Golfa i to II bo mi się najbardziej podobają)
[ Dodano: 22 Maj 2006 17:58 ]
Oczywiście kazdemu po punkciku

Dzięki

(poszukam sobie może czegoś albo zmienie auto oczywiście na Golfa i to II bo mi się najbardziej podobają)

[ Dodano: 22 Maj 2006 17:58 ]
Oczywiście kazdemu po punkciku

wiedziałemKrzylu pisze:wałkow niemasz tylko wałek