Ja w temacie czy opłaca się 700zł chce jak bym przyjechał osobiście a mam blisko... i czy ten wzmak jest dobry do tego głośnika, wiem że to może nie jest jakieś tam super car audio ale coś tam powinno brzdyngolić już w bagażniku
http://moto.allegro.pl/zestaw-car-audio ... 20059.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy opłaca się kupić ten zestaw?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Mój mk2 z VR6 TURBO pod maską http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=372052
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
powiem ci tak.. jak chcesz zeby buczalo to moze i sie nada, ale jak chcesz zeby ladnie gralo to nie kupuj. Sam mam zamiar kupic w podobnej cenie cos do buczenia, ale napewno nie kupie nic z magnata za ta cene naprawde jest w czym przebierac.
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Sam wzmacniacz zły nie jest jeśli liczy się tylko moc... Z subwooferem nie miałem do czynienia.
W każdym razie zestaw raczej nie do grania, a do mocnego uderzenia, co dla mnie zaletą nie jest...
W każdym razie zestaw raczej nie do grania, a do mocnego uderzenia, co dla mnie zaletą nie jest...
Jutro chcę jechać posłuchać jak to gra... za bardzo nie mam się do czego odnieść bo miałem tylko jeden wcześniej zestaw wzmacniacz CarPower 2/400 + sub Pioneer TS-W307D4 i porównując je to będzie to z aukcji grało podobnie czy lepiej?
A następne pytanie: Po kupnie tego zestawu jak ewentualnie mi się nie spodoba i będę chciał odsprzedać to mogę liczyć na to że nie stracę n a tym zakupie?
A następne pytanie: Po kupnie tego zestawu jak ewentualnie mi się nie spodoba i będę chciał odsprzedać to mogę liczyć na to że nie stracę n a tym zakupie?
Mój mk2 z VR6 TURBO pod maską http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=372052
w12 na codzień
w12 na codzień
hmm rozgladalem sie po necie no i cena wzmacniacz byl za 400zl, moze i sie sprzeda bo troche mocy ma, glosnik nowy 569zl, kondensator uzywka pewnie z 60zl no moze nie stracisz, ale mysle ze bedziesz mial problemy z sprzedaniem tego.
Ja bym nie jechal po to... skoro nie sluchales wczesniej dobrze grajacego suba, to ten ci sie pewnie spodoba i go kupisz ale jak juz mowilem, za 800zl mozna kupic duzo lepsze klocki
to co miales wczesniej to tez takie pierdzenie bylo no nie ? ;p a czy lepiej zagra ... mi sie wydaje ze tak, ale ja uwazam ze dobrze wydane 600zl zagra lepiej od tego z magnata
I ten tytul aukcji ^^ "tuba magnat" oj wiejsko x)
Ja bym nie jechal po to... skoro nie sluchales wczesniej dobrze grajacego suba, to ten ci sie pewnie spodoba i go kupisz ale jak juz mowilem, za 800zl mozna kupic duzo lepsze klocki
to co miales wczesniej to tez takie pierdzenie bylo no nie ? ;p a czy lepiej zagra ... mi sie wydaje ze tak, ale ja uwazam ze dobrze wydane 600zl zagra lepiej od tego z magnata
I ten tytul aukcji ^^ "tuba magnat" oj wiejsko x)